Promo

Disney On Ice predstavlja "Čarobna kraljevstva" od 13. do 15. oktobra u Kombank Areni!

Disney On Ice predstavlja "Čarobna kraljevstva" od 13. do 15. oktobra u Kombank Areni!

Disney On Ice nam posle četiri godine dovodi novu predstavu "Čarobna kraljevstva", četiri Diznijeve priče u spektaklu na ledu koji oživljava Feld Entertainment, a koje stižu u Beograd 13. 14. i 15. oktobra!

"Čarobna kraljevstv"a predstavljaju omiljene likove iz Disney Pixar Automobila, Male sirene, Disney Pixar Priče o igračkama 3, zajedno sa Mikijem Mausom, Mini Maus, Pajom Patkom i Šiljom. Uz ove drage likove dolaze nam i zvezde Diznijevog filma "Zaleđeno kraljevstvo".

Ulaznice za predstavu u Kombank Areni u organizaciji Taramount filma i Arene Beograd su u prodaji po specijalnim cenama!

Do 21. jula imaćete jedinstvenu priliku da kupite ulaznice sa 15% popusta za sve predstave i skoro sve kategorije, tako da ćete ulaznice moći da nabavite već od 850 dinara!

Karte za ovaj nesvakidašnji porodični provod mogu se kupiti putem prodajne mreže Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping Center kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Informacije o prodaji grupnih karata (50 i više) možete dobiti na telefon: +381 11 3340 410 ili na [email protected].

Važno obaveštenje: Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra su značajno niže u odnosu na cene ulaznica za preostale predstave!

Publika će zakoračiti u fantastičan zimski svet Arendela zajedno sa princezama Anom i Elzom iz filma "Zaleđeno kraljevstvo", koji je osvojio prestižne nagrade, BAFTA i Oskar i koji je najgledaniji animirani film svih vremena.

Ana, devojka velikog srca, kreće na epsko putovanje sa smešnim Sneškom Olafom i robusnim brđaninom Kristofom kako bi pronašla svoju sestru Elzu, čije su ledene moći zarobile kraljevstvo Arendel i okovale ga večitom zimom.

- Naše stvaranje Arendela i vizuelna veličanstvenost na ledu na čaroban način transformišu pozornicu iz leta u zimu - navodi producentkinja Nikol Feld i dodaje:

- Iako deluje veoma očigledno da se "Zaleđeno kraljevstvo" uklapa u ledenu površinu, Disney On Ice dodirnuće najtananija osećanja kod publike svojim inovativnim elementima i najboljim svetskim klizačkim umećem.

Autor: Story.rs

Foto: Disney on Ice/Feld Entertainment

Komentari (0)

Loading