Promo

"Story" vam poklanja!

"Story" vam poklanja!

Osvojite 3x Nivea Q10 FRESH legs proizvode + 3x Nivea Soft kremu od 50 ml

Spremne dočekajte leto i zategnite kožu – NOVA NIVEA Q10 linija za učvršćivanje kože daje rezultate za samo deset dana.

Leto se približava – budite spremne da pokažete svoju predivnu i zategnutu kožu. NIVEA predstavlja novu i unapređenu Q10 liniju za negu tela: poznati NIVEA proizvodi, Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože, sada zatežu kožu za samo deset dana. Nove formulacije, koje sadrže kombinaciju dva moćna antioksidansa, koenzima Q10 i vitamina C, učvršćuju kožu i poboljšavaju njenu gipkost.

NIVEA eksperti za negu kože razvili su Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu sa mentolom koji rashlađuje i osvežava. Losion pruža trenutni osećaj svežine umornim nogama i primetno zateže kožu za samo deset dana. Zahvaljujući NIVEA Q10 liniji za negu tela, ovog leta ćete imati dovoljno samopouzdanja da pokažete lepu i zategnutu kožu.
Gipkija koža za samo deset dana

NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kože i NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože sadrže poznati sastojak Q10. Koenzim Q10 je prirodni sastojak kože i može se naći u svakoj ćeliji ljudskog organizma. Kako starimo, njegova količina se smanjuje usled čega opada i regenerativna i odbrambena sposobnost ćelija. -

 - Kako bi Q10 mleko i losion za učvršćivanje kože bili još efikasniji, unapredili smo njihove formulacije i dodali stabilizovani vitamin C - objašnjava Sabin Šulc, iz Globalnog odeljenja za istraživanje i razvoj NIVEA proizvoda za negu tela.

- Nove formulacije sadrže kombinaciju dva moćna antioksidansa, Q10 i vitamina C. Zahvaljujući tome, naša nova formulacija efikasno smanjuje oksidativni stres.

Vitamin C u kombinaciji sa koenzimom Q10 štiti ćelije kože i njenu strukturu. Nove formulacije čine kožu elastičnijom, a rezultati su primetni u roku od deset dana. Koža izgleda bolje, zategnuta je i glatka.

Oslobodite se osećaja umora u nogama: mentol trenutno pruža nalet svežine

NIVEA predstavlja i novi Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože nogu. Veliki broj žena pati od osećaja težine i umora u nogama. Losion pruža trenutni osećaj svežine i primetno učvršćuje kožu za samo deset dana. Formulacija sadrži kombinaciju prirodnog sastojka kože – koenzima Q10 i mentola. Mentol rashlađuje kožu i osvežava je.

- Osećaj težine u nogama je čest problem kod žena - objašnjava Sabin Šulc.

Naš savet je da na listove nanesete NIVEA Q10 Fresh losion za učvršćivanje kože i izmasirate ih.

Masaža opušta i istovremeno zateže kožu nogu.

Pored toga, NIVEA Soft, kada je reč o hidrataciji, neporažena od strane skupljih konkurenata.

U najnovijoj epizodi BBC serije "The Truth About"... (Istina o...), koja je emitovana 10. januara 2018. pod nazivom The Truth About Looking Good (Istina o dobrom izgledu), upoređivane su hidratantne kreme. Pokazalo se da NIVEA Soft efikasno pruža hidrataciju koja je dragocena za kožu u odnosu na skuplji konkurentni proizvod za negu lica.

Testirane su tri najprodavanije hidratantne kreme različitog cenovnog ranga koje u ponudi ima najveći maloprodajni lanac kozmetičkih i farmaceutskih proizvoda u Velikoj Britaniji. Navodi se da su sastojci, odnosno humektanti, koje sadrži formulacija od ključnog značaja za kvalitet kreme i koristi koje pruža koži.

Dr. Mej Šana, viši potpredsednik Odeljenja za istraživanje i razvoj NIVEA proizvoda, objašnjava zašto su važni sastojci u formulaciji:

- Koža sadrži 64% vode i ova količina joj je potrebna da bi pravilno funkcionisala, odnosno da bi bila zdrava i mogla da se obnavlja, kao i da štiti organizam od spoljašnjih uticaja. Njena uloga je od vitalnog značaja za naše zdravlje. Pod uticajem faktora iz spoljašnje sredine, kao što su niske i visoke temperature, vetar, sunce i vremenski uslovi, prirodna struktura kože počinje da slabi, ona gubi vodu i polako stari, što negativno utiče i na njen izgled. Što veća količina vode ostane u koži, to je njeno stanje bolje. Hidrirana koža uvek izgleda zdravije nego koža koja je suva. U skladu sa našom filozofijom koja leži u osnovi NIVEA proizvoda, nastojimo da pružimo što kvalitetnije proizvode i zadovoljimo potrebe potrošača. Nivea Soft krema je obogaćena veoma efikasnim glicerinom, kao i drugim kvalitetnim sastojcima, među kojima je i Eucerit® (lanolinski alkohol). Glicerin je poznat kao hidratantni sastojak koji je veoma efikasan zahvaljujući svojim higroskopskim svojstvima. Kao sastojak proizvoda za negu kože, glicerin pruža hidrataciju tako što zadržava vodu i sprečava isušivanje, naročito kože koja je već suva. Lanolinski alkohol je efikasan emolijent koji sprečava gubitak vode.

Ako želite da osvojite NIVEA proizvode sve što treba da uradite je da ostavite komentar ispod posta na našoj Fejsbuk stranici!