Lifestyle

Savet za mame: Kako da izaberete pravi kraj za svoju porodicu?

Savet za mame: Kako da izaberete pravi kraj za svoju porodicu?

Uloga žene prilikom donošenja važnih životnih odluka koje su od interesa za čitavu porodicu, kao što je kupovina stana i formiranje porodičnog gnezda, od presudnog je značaja.

Svakoj mami je važno da stan bude blizu posla. Kako u tom slučaju izabrati lokaciju? Većina modernih kompanija svoja sedišta je locirala na Novom Beogradu mada je sve više poslodavaca koji svoj biznis sele u centar grada. Rešenje je dobra lokacija koja je saobraćajnicama povezana sa svim delovima grada. Ženi je takođe važna blizina vrtića ili škole. Bitno je da je snabdevanje lako, da je položaj stana u neposrednoj blizini svih važnih institucija (banke, zdravstvene i kulturne ustanove). Vreme provedeno u parku sa dosta zelenila, pored reke ili jezera se podrazumeva.

Ne zaboravimo da sreću čine i male stvari, pa je šoping zona nadohvat ruke još jedna bitna stavka. Imajući u vidu i činjenicu da je pravi luksuz u gradu naći slobodno mesto za parking, podzemna garaža je obavezna, jer je svaki trenutak u životu jedne mame previše dragocen da bi ga trošila na taj način. Deluje gotovo nemoguće pronaći sve ove benefite na jednom mestu?

Zapravo Skyline Belgrade, stambeno-poslovni kompleks, omogućiće budućim stanarima odličnu lokaciju u Ulici kneza Miloša koja je povezana i sa Novim Beogradom i sa samim centrom grada. U neposrednoj blizini se nalazi sve ono o čemu mame vode računa - vrtić, osnovna škola, banke, zdravstvene ustanove. Park Tri ključa biće rekonstruisan, a u neposrednoj blizini nalaze se i Ada Ciganlija i Hajd park. Kompleks će imati podzemnu garažu, a uz renomiranog izraelskog investitora AFI Europe sebi možete dopustiti da budete kreativni, zahtevni i bezbrižni i da zakoračite u sigurnu budućnost.