Promo

Dragana Jovanović na 23. "Danu za Vas" okupila poznate žene oko teme autentičnosti i ženske snage

Dragana Jovanović na 23. "Danu za Vas" okupila poznate žene oko teme autentičnosti i ženske snage

story

Na letnjem, vanrednom izdanju ženskog eventa "Dan za Vas", koji se na temu "Prava ženska priča" održao na splavu PORT ove nedelje, Dragana Jovanović, renomirani health, life i business kouč i trener za lični razvoj okupila je oko 400 žena svih generacija.

Događaj koji se održao uz medijsko partnerstvo magazina Story i fokusiran je već tradicionalno na teme ličnog razvoja, otvoren je velikim ženskim panelom koji je okupio poznate žene iz medija, kulture i javnog života iz Srbije i iz regiona. Uz Draganu Jovanović koja je trenutno najveći autoritet antistresnih i self-menadžment treninga u regionu, u panelu su učestvovale Zoe Kida, pevačica i​ tekstopisac Zemlje Gruva, Dijana Tepšić, autorka TV showa "REcreativno" iz Banjaluke, ​Luna Lu, novinarka, glumica i autorka web serijala "​Talija" i Beba Dragić, ​konsultant za medije i komunikacije, a moderator panel bila je novinarka i PR-ovka Saša Simović. Uz punu pažnju žena koje su do poslednjeg mesta ispunile PORT, panelistkinje su razgovarale o tome kako uspevaju da nađu balans između uspešne karijere i privatnog života, o važnosti autentičnosti i koliko svoju životnu snagu crpe iz nje i o ličnom razvoju i tehnikama koje koriste da bi se svakodnevno u užurbanom životnom tempu vratile sebi. Vrlo otvoreno, otkrile su i brojne detalje iz svojih života, govoreći iskreno o braku, predrasudama i društvenim tabuima, svojim životnim i poslovnim usponima i padovima. Uz smeh i suze, puno emocija i oduševljenja publike, panel je trajao gotova dva sata, nakon čega se program nastavio uz radionice koje su vodili Milan Maglov, stručnjak za marketing na društvenim mrežama, Indira Popadić,  autorka priručnika za preduzetnice Uzmi​te život u svoje ruke i Dijana Tepšić, autorka emisije "RECreativno" i kreativna direktorka agencije Play Team, iz Banjaluke.

- Ponekad se nalazim pred velikim  iskušenjem  kako da pokažem najbolje od sebe i inspirišem druge da to rade. Za to je potrebno mnogo više od volje i posvećenosti  - potrebna je podrška onih koje nose iste vrednosti.  Hvala kosmosu što mi je za Dan za Vas poslao sve ove žene koji zajedno sa mnom šire poruku da su za nas žene, lični razvoj i briga o sebi neophodni da bismo živele srećne i uspešne. Kada završim događaj Dan za Vas razmišljam koliko sam osmeha izmamila, kolikim sam ženama pomogla i znam da to radim čistog srca, iz ljubavi.  Pozitivna  energije je ta koja povezuje stotine žena koje su došle na ovaj uspešan i inspirativan Dan za Vas. Da li je moj rad značajan drugima i kakav trag ostavljam za sobom – to  je moje merilo uspeha. Jer  ljudi će možda u životu zaboraviti šta ste rekli i kako ste se ponašali, ali nikada neće zaboraviti kako su se osećali sa vama -  zaključila je nakon eventa Dragana Jovanović i najavila sledeći Dan za Vas za drugu polovinu septembra, na istoj lokaciji, splava PORT by Community na beogradskom Ušću.

Foto: Play Team/Igor Prusac

Komentari (0)

Loading