Promo

Premijera filma "Spajdermen: Povratak kući" sutra u bioskopima

Premijera filma "Spajdermen: Povratak kući" sutra u bioskopima

story

Premijera filma "Spajdermen Povratak kući" će se istovremeno održati u sredu 05. Jula od 20.00 časova u bioskopima u Srbiji i Crnoj gori.

Distributer Con film u saradnjii sa najpopularnijim regionalnim festivalom za mlade MTS Balkan Tube Fest 2017 spremili su specijalna iznenadjenja za posetioce u bioskopima od 19.30 časova.

Naime, domaćini premijera u Beogradu u bioskopu Cineplexx BIG biće Mudrolije sa Tvitera, Miloš HD, Celuloidna mržnja, a u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping center biće Mina Fu, Ivan Agbaba, Looney, Nency Hammer i obradovaće posetioce originalnim poklonima iz filma.

Svaki posetilac koji ima kartu za ovu projekciju, potrebno je da sačuva svoj deo ulaznice koje im vrate prilikom ulaza u sale. Svaki od posetioca biće u mogućnosti da dobije originalne poklone koje će im uručiti domaćini premijere.

Mladog Spajdermena u hitu "Spajdermen Povratak kući" tumači Tom Holand. Uz njega u filmu igraju i Robert Dauni Džunior u ulozi Ajron Mena, Marisa Tomei kao tetka Maj i Majkl Kiton kao glavni negativac.

Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio s Osvetnicima, mladi Piter Parker se vraća kući u kojoj živi s tetkom Mej, a gde ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Toni Stark. Piter pokušava da se vrati svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprečavaju misli kako se još uvek mora dokazati kao pravi super junak… A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Piter nada, kada se u gradu pojavi novi zlikovac .

Filmovi iz Marvelovog sveta stripa nižu se jedni za drugim pa je ovog leta tako došao red i na jednog od najpoznatijih i najvoljenijih Sajdermena. Ono što će ovaj film činiti posebnim jeste što će se Spajdermen pridružiti ostatku dobro nam poznatih Marvelovih likova Ajronmenu, Kapetanu Americi, Hulku, Toru i ostalima.

Film Spajdermen Povratak kući je na repertoaru svih bioskopa od 6.jula u redovnim terminima.

Izvor: story.rs
Foto: Promo

Komentari (0)

Loading