Lifestyle

Premijera "Spajdermen: Povratak kući" u Srbiji pre Amerike

Premijera "Spajdermen: Povratak kući" u Srbiji pre Amerike

Sinoć, 5. jula, održana su ekskluzivne premijerne projekcije filma "Spider-Man: Povratak kući" u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center i BIG u Beogradu kao i Arena Cineplex u Novom Sadu!

U svakom od ova tri bioskopa je bilo organizovano specijalno dešavanje u kome su svoje snage ujedinili Con Film i gosti-domaćini.

U bioskopu Cineplexx Ušće to su bili Vladimir Marković – Looney, Ivan Agbaba, Mina Smiljanić i čuvena i uticajna Nevena Jovanović, poznatija i kao Nency Hammer.

U bioskopu Cineplexx BIG domaćini su bili poznati jutjuber Miloš Bajić – MilosHD, Rade Jokić sa sajta "Mudrolije sa tvitera"i pisac filmske kritike Milan Krunić, vlasnik bloga "Celuloidna mržnja", kao i sam Spajdermen koji je oduševio najmlađe posetioce svojim akrobacijama, a bogme i one malo starije.

U bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu, domaćini su bili čuveni jutjuberi Milan Inić – Yasserstain i Vojislav PerićSupremeNexus.

Zadatak ovih gostiju-domaćina je bio da ujedinjenim snagama izađu "na crtu" Spajdermenu i kao veliki poznavaoci svih prethodnih delova približe mnogobrojnim posetiocima navike i razmišljnja ovog čuvenog superheroja, ali i podele vredne nagrade srećnim dobitnicima iz publike.

Publika je bila veoma oduševljena vratolomnom akcijom i lakim humorom koji su sada već pečat svakog Marvelovog filma. Pored novopridošlog Toma Holanda, koji tumači naslovnu ulogu, simpatije gledalaca je pokupio Majkl Kiton iako tumači negativca – Valčera.

Film "Spider-Man: Povratak kući" počinje neposredno posle događaja koji su se odigrali u filmu "Kapetan Amerika: Građanski rat". Piter Parker se vraća kući u kojoj živi sa tetkom Mej i pokušava da se uklopi u svakodnevnu životnu rutinu jednog tinjdžera, pod budnim oko svog mentora Tonija Starka. Ali želja da se pokaže kao superheroj se ne da tako lako ugasiti. Međutim, Spajdermen dobija svoju priliku, kada zlikovac zvani Lešinar krene da seje strah i trepet po gradu u kome Piter živi.

Od danas, 6. juna, film "Spider-Man: Povratak kući" možete gledati u svim bioskopima.