Promo

Probudite Francuskinju u sebi: BOUDOIR kolekcija PRETI DA OSVOJI SVET!

Probudite Francuskinju u sebi: BOUDOIR kolekcija PRETI DA OSVOJI SVET!

Zagrebački studio Boudoir predstavlja još jednu u nizu fantastičnih modnih kampanja za novu kolekciju "Nacrtana". Boudoir couture kolekcija za jesen/zimu 2018/19, eklektični je miks netipičnog couture izražaja koji se ne veže uz "bridal" tematiku, a satkana je od upečatljivih, voluminoznih komada u potpunosti napravljenih od svilenog organdija, snažnog grafičkog, a istovremeno amorfnog rukopisa. Modeli su savršeno upotpunjeni šeširima iz Boudoir modističke radionic u kojoj su svi komadi iz kolekcije etički proizvedeni.

- Svaka nova kolekcija i kampanja koju radimo je nastavak na naš rad u kojem svake sezone nadograđujemo svoj brend, ali i sebe kao osobe. Kao što je već i poznato, Boudoir kolekcije i kampanje najiščekivanije su svake sezone. I ovu kampanju smo kao i sve druge trudile se čuvati do zadnjeg trenutka tako da efekt iznenađenja bude još veći. Ova kampanja samo je dokaz da u našim modnim pričama glavnu ulogu imaju naši komadi i naš talent da stvorimo neverovatne couture komade. Kolekcija se može pogledati na www.boudoir.hr - izjavile su sestre Boudoir, Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Dizajnerke su celu kolekciju nedavno prikazale za Ljubljana Fashion Weeku. Martina i Morana su treću godinu za redom odabrane kao Europske ambasadorice strukovnog obrazovanja i celoživotnog učenja.