Promo

Spektakularnom audio-vizuelnim prezentacijom nove kolekcije, naš proslavljeni kreator Bata Spasojević još jednom ostavlja publiku bez daha

Spektakularnom audio-vizuelnim prezentacijom nove kolekcije, naš proslavljeni kreator Bata Spasojević još jednom ostavlja publiku bez daha

Moda, poznate ličnosti, fenomenalne kreacije, muzički program… sve su to elementi premijernog prikazivanja revije HERO ICONS 2 našeg poznatog dizajnera Bate Spasojevića 20. novembra u Stadion Hall-u.

- Još uvek pod snažnim utiscima gledam poslate poruke u telefonu… Modna publika je i ovaj put ostala bez teksta i sudeći po izrazima lica u publici - iskreno oduševljena. Najdraže od svega mi je što su mnogi već odabrali svoje odevne komade sa mojim potpisom iz nove kolekcije koje će sa zadovoljstvom i uživanjem nositi u ovoj sezoni, a i narednim jer uvek gledam da moj dizajn ne podleže samo pukom trendu.

- Napraviti jednu modnu reviju, a da u svakom produkcionom segmentu bude tačna i kako treba, danas je jako teško, jer u ovakvim projektima ne sme ništa da manjka. Držati konce u rukama je nephodno, ali i veoma kompleksno. Počevši od prostora, tehnike, bekstejdža, piste, modela, zvanica, koktela i druženja nakon samog događaja… Lista ovde zaista može biti duga, ali kada se sve završi, ostaju one pozitivne stvari. Presrećan sam što već sada kolekcija ima svoj novi život I želeo bih da se zahvalim svima koji su me podržali, medijima, modnoj javnosti, poznatim ličnostima iz sveta estrade i kulture i umetnosti kao I svim sponzorima i posetiocima na ukazanom poverenju. Hvala svima od srca - kaže Bata.

Ono što je baza i glavna inspiracija kreatora jesu elementi futurizma, rock n roll-a, vešto uklapanje šik i casual odevnih komada.

Uvek prisutna asimetrija i skulpturalnost u formi i samoj konstrukciji autorovih modela, vešto uklapanje i poigravanje stilova tj. Prisustvo eklektike je još jedan znak koji nosi savremeno doba, a koji jeste karakterističan za INDIVIDUAL brend.

Nakon revije, ekskluzivno je publici prezentovan najnoviji muzički-fešn spot čiji je autor Vojke Đans, jedan od vodećih muzičara u svom žanru. Sama kolekcija nosi posebnu energiju koju je Vojke ispratio u realizaciji ovog projekta.

Dijana Janković, Katarina Grujić, Tina Ivanović, Marko Bulat, Ana Štajdohar, Filip Đukić, glumac Miloš Petrović, Nenad Knežević Knez, Nenad i Mina Zimonjić, reperi Mili i Đekson, Ćemo, Bojana Ordinačev, samo su neki od VIP zvanica koje su uveličale ovaj modni događaj.