Lifestyle

"Story" vam POKLANJA!

"Story" vam POKLANJA!

Osvojte 3 fantastična Nivea poklon paketa!

NIVEA Cellular linija dokazano stimuliše ćelije kože i pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline i kolagena*. Proizvodi iz ove linije sada imaju novi naziv i premijum pakovanje.

NIVEA je vaš najbolji saveznik koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve i sprečite starenje kože!

Žene širom sveta imaju poverenje u stručno znanje i iskustvo u oblasti nege protiv starenja kože dugo više od 100 godina. NIVEA kao stručnjak za negu zna da koža kod žena ima različite potrebe u različitim životnim dobima, kao i kakva nega joj najviše odgovara. NIVEA sprovodi kontinuirana istraživanja, unapređujući i postojeće proizvode. U skladu sa tim, linija Cellular Anti-Age unapređena je u NIVEA Hyaluron Cellular Filler liniju, koja aktivira snagu ćelija same kože kako biste imali mladalačku i blistavu kožu kakvu želite. Ovi proizvodi sada su dostupni u novom, premijum pakovanju!

Aktivira hidrataciju u samoj koži

NIVEA Hyaluron Cellular Filler linija pomaže ženama da se osećaju samouvereno u svojoj koži, a koži pomaže tako što pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline i kolagena u njenim ćelijama. Rezultat: mladalački izgled kože zahvaljujući poboljšanoj ćelijskoj aktivnosti koja, između ostalog, smanjuje bore i primetno učvršćuje kožu – koža je podmlađena i zategnuta.

NIVEA Creme Oil Pearls negujući gel za tuširanje

Otkrijte magiju uljanih perli uz tri neodoljiva gela za tuširanje, koji intenzivno neguju kožu i obavijaju vaša čula svojim dragocenim mirisom.

U današnje vreme, žene obično imaju veliki broj obaveza, tu su partner, deca, karijera, hobi i prijatelji. Iako umeju da usklade sve aspekte života i drže ih u ravnoteži, često zaboravljaju na one dragocene trenutke relaksacije, posvećene isključivo sebi. To su oni posebni momenti kada pravimo pauzu u dnevnom rasporedu, ugađamo svim svojim čulima i prepuštamo se opuštajućem tuširanju. NIVEA čini da tuširanje postane vaš intimni trenutak luksuza. Novi NIVEA Creme Oil Pearls negujući gel za tuširanje kombinuje magiju uljanih perli i dobro poznati NIVEA Creme Care kremasti gel za tuširanje. Zahvaljujući inovativnoj formulaciji sa arganovim uljem i dragocenim uljanim perlama, ovaj gel razmaziće kako vaše telo, tako i vaša čula. Nakon tuširanja koža je negovana uz neverovatno gladak osećaj, dok tri nežna mirisa cveta trešnje, ylang ylanga i lotosa, obavijaju vaša čula i vode vas u svet luksuza i hedonizma.

NIVEA URBAN SKIN linija sa visokoefikasnim antioksidansima

Koži je potreban vazduh da bi disala, kao i kvalitetan san. Užurban i haotičan život u velikom gradu može brzo da uzrokuje prevremeno starenje kože. Nova NIVEA URBAN SKIN linija nudi kompletnu zaštitu od svakodnevnih stresnih uticaja iz gradske sredine.

Nova linija za negu kože URBAN SKIN sadrži ekstrakt organskog zelenog čaja i hijaluronsku kiselinu. Ovi specijalni, veoma efikasni antioksidansi neutrališu slobodne radikale i imaju višestruko pozitivno dejstvo na kožu. Studije su pokazale da antioksidansi u URBAN SKIN DETOX NOĆNOJ KREMI, uključujući i visokoefikasni sastojak biljnog porekla bioflavonoid alfa-glukozilrutin, jačaju prirodnu zaštitnu funkciju kože. Nakon samo nedelju dana redovne upotrebe, koža je bolje zaštićena od slobodnih radikala. URBAN SKIN DEFENSE DNEVNA KREMA sa zaštitnim faktorom 20 sadrži Likokalkon A, prirodni antioksidans koji štiti kožu od stresnog uticaja svetlosti tokom dana i umiruje je.

NIVEA tonik za čišćenje lica

NIVEA tonik za čišćenje lica čisti i osvežava kožu i na optimalan način je priprema za nanošenje dnevne ili noćne kreme. Podnošljivost na koži dermatološki potvrđena.

- Temeljno tonira kožu i uklanja tragove nečistoća
- Hidrira kožu i održava prirodni nivo hidriranosti kože
- Osvežava kožu lica

NIVEA Pure Effect piling

NIVEA Pure Effect piling za svakodnevno pranje dubinski čisti pore sa specijalnim duplim efektom: Plava zrnca sa mlečnom kiselinom pomažu da se zapušene pore otvore i tako sprečavaju stvaranje mitisera i nepravilnosti dok mikroeksfolijatori čine ten glatkim.

- Dubinski čisti pore i otvara zapušene pore
- Mikroeksfolijatori čine ten glatkim.
- Sprečava pojavu bubuljica i mitisera

Ukoliko želite da osvojite Nivea paket, sve što treba je da ostavite komentar na postu na našoj FEJSBUK stranici! Nagrađujemo tri čitateljke.