Lifestyle

Specijalna ponuda-Eucerin® Q10 ACTIVE linija - ENERGIJA KOJA JE POTREBNA VAŠOJ KOŽI

Specijalna ponuda-Eucerin® Q10 ACTIVE linija - ENERGIJA KOJA JE POTREBNA VAŠOJ KOŽI

Redovno negujete kožu, dovoljno spavate, vodite računa o ishrani i unošenju tečnosti, ali imate utisak da vašoj koži nedostaje onaj čarobni sjaj svežine? Potražite preparate iz Eucerin®Q10 ACTIVE linije. Sada po posebnim uslovima kupovine!

Kada se sagledaju sva svojstva koenzima Q10 i njegova uloga u našem telu i koži, njegovo drugo ime moglo bi da glasi – energija.

Koenzim Q10 prirodno se nalazi u svim ćelijama našeg tela i doprinosi njihovom normalnom funkcionisanju, ali je posebno važan za ćelije jetre, srca i kože. Njegove glavne funkcije su podrška ćelijskoj proizvodnji energije iz hranljivih materija i odbrana od oštećenja koja prouzrokuju slobodni radikali.

Na smanjenje koenzima Q10 utiču stresna i naporna svakodnevica, nezdrav životni stil i spoljni faktori poput zagađenja i nezaštićenog izlaganja UV zracima. Koncentracija ove aktivne supstance u našem organizmu i koži opada i prirodno tokom godina. Zbog toga koža gubi regenerativne i odbrambene kapacitete za borbu protiv slobodnih radikala, koji utiču na razgradnju kolagena i elastina važnih za održavanje mladalačkog izgleda kože, čvrstoće i elastičnosti.

Dodatne izvore koenzima Q10 možete potražiti u ishrani ili suplementima, kao i redovnom negom pouzdanim preparatima koji sadrže ovu aktivnu supstancu.

Eucerin®Q10 ACTIVE linija bogata koenzimom Q10 nadoknađuje energetski nivo ćelija kože, osnažuje je u borbi sa oksidativnim stresom i podstiče regenerativne procese u koži. Zahvaljujući dodatnim antioksidansima koje sadrži, vitaminima C, E i H (biotin), hrani kožu, dodatno smanjuje njenu osetljivost i jača je u borbi sa slobodnim radikalima. Redovnom upotrebom preparata iz ove linije ona postaje elastičnija i čvršća, vraća joj se takozvani zdravi sjaj, dok se bore umanjuju.

Eucerin®Q10 ACTIVE linija ne sadrži veštačke boje, mirise i parabene i specijalno je formulisana prema potrebama osetljive kože.

Potražite u apotekama specijalna pakovanja koja sadrže Eucerin®Q10 ACTIVE dnevnu kremu za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu i Eucerin®Q10 ACTIVE univerzalnu noćnu kremu po upola manjoj ceni. Ponuda traje dok traju zalihe.

Eucerin®Q10 ACTIVE Dnevna krema za suvu kožu je bogata formulacija koja vraća koži energiju, ubrzava regeneraciju i smanjuje dubinu bora. Koenzim Q10 je snažni antioksidans koji će usporiti nastanak novih bora i sprečiti produbljivanje postojećih. Sadrži vitamin C i E i biotin. Sadrži SPF 15 i pruža koži zaštitu od prevremenog starenja izazvanu UV zračenjem.

Eucerin®Q10 ACTIVE Dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu je lagana dnevna krema protiv bora, koja koži vraća čvrstinu i elastičnost. Zahvaljujući SPF 15 pruža koži zaštitu od fotostarenja. Nekomedogena formulacija koja ne zatvara pore čini je idealnom podlogom za šminku.

Eucerin®Q10 ACTIVE Noćna krema je hranljiva formulacija za negu svih tipova kože. Sadrži jedinstvenu kombinaciju koenzima Q10 i vitamina A i poboljšava regeneraciju kože tokom noći.