Lifestyle

BEG U OAZU LEPOTE

BEG U OAZU LEPOTE

Vichy, popularni francuski brend proizvoda za negu kože, okupio je na Plitvicama dvadeset regionalnih influenserki i pokazao im kako da očuvaju mladalački izgled kože

Na dvodnevnom putovanju sa pomalo romantičnim nazivom „Vichy Beauty Getaway“, dvadeset regionalnih influenserki imalo je priliku da se uveri da, iako se od starenja ne može pobeći, postoje načini kako ga usporiti. Vichy ih je poveo na Plitvička jezera, od davnina najveći biser lepote na ovim prostorima, gde su im stručnjaci pokazali kako na najbolji način da neguju kožu i budu najbolja verzija sebe.

Uticajne influenserke iz Srbije - Dunja Jovanić, Ena Čubrilo, Brana Antović, Tatjana Jovanović, Mina Smiljanić i Aleksandra Bezmarević Stević, kao i DJ Lea Davogić, koje su bile deo ovog magičnog okupljanja, poznate su po ubrzanom i dinamičnom stilu života, a dodatno su svakodnevno izložene stresu, manjku sna, ali i agresivnim spoljašnjim faktorima kao što su UV zračenje i zagađenje. Tome svakako doprinose i godine - kasne dvadesete i tridesete donose nam prve znake zrelosti i životne mudrosti, a s njima dolaze i prve bore kao podsetnik na prolaznost vremena. Zato je četvrta decenija života idealno vreme da se koži posveti više pažnje i uz pravu negu - Vichy Slow ge liniju, postigne blistavo i zaglađeno lice sa što manje vidljivih bora.

Vichyjevi stručnjaci su okupljenim influenserkama demonstrirali kako da uz negu kože, vežbanje i pravilnu ishranu postignu zdrav i negovan izgled, te su naglasak stavili na neopterećen i graciozan pristup starenju. Naravno, nije izostala ni zabava – za gošće su organizovani pidžama party, filmsko veče i šetnja kroz Plitvice, čije zimsko izdanje nikoga ne može da ostavi ravnodušnim.

Kao jedan od najpoznatijih svetskih brendova dermokozmetike, Vichy je ugled stekao naučnim pristupom kozmetici. Proizvodi se razvijaju na bazi termalne mineralizovane vode, a svaka linija namenjena je posebnom dermatološkom problemu i tipu kože. Slow ge linija obogaćena je probiotikom i UV zaštitom, danju štiti, a noću neguje kožu, a predviđena je za aktivne žene koje žele da što duže zadrže mladalački izgled kože, uspore prve znakove starenja i odlože pojavu prvih bora. Dnevna krema kožu čini snažnijom i hidriranom uz mlađi izgled i blistav zdravi sjaj, a dolazi u dve teksture – za normalnu do mešovitu kožu (SPF 25) i suvu kožu (SPF 30). Noćnu gel-kremu odlikuje jedinstveno 2u1 delovanje, pa ju je moguće koristiti kao noćnu kremu koja osvežava i obnavlja kožu, ali i kao masku koja kožu obogaćuje kiseonikom. U sklopu linije je i dnevna ciljana nega za područje oko očiju, koja pomaže u smanjivanju natečenosti, tamnih podočnjaka i sitnih bora, pružajući tako zdraviji i mlađi izgled.

Više informacija o Vichy proizvodima potražite na www.vichy.rs