Lifestyle

HOTELSKA GRUPA BUDVANSKA RIVIJERA NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U BEOGRADU 21. i 24. februara

HOTELSKA GRUPA BUDVANSKA RIVIJERA NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U BEOGRADU 21. i 24. februara

Najveća crnogorska hotelska grupacija  „Budvanska rivijera“ predstaviće se i ove godine na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 21. i 24. februara 2019. godine.

S obzirom da gosti iz Srbije tradicionalno biraju neki od hotela "Budvanske rivijere", kompanija se svake godine trudi da predstavi hotelsku ponudu za predstojeću turističku sezonu, kao i razne povoljnosti za one koji na samom štandu bukiraju  svoj odmor.

Na Sajmu će biti aktuelne promotivne ponude u svim hotelima (Hotel „Mogren“, Hotel „Aleksandar“, Hotelski rizort „Slovenska plaža“, Hotel „Palas“ i Hotel „Castellastva“) za  period april – maj 2019. sa akcentom na uskršnje i prvomajske praznike, kao i popust od 15%  za rezervaciju boravka u periodu  glavne turističke sezone.

Na štandu Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ biće organizovana i nagradna igra pod sloganom  „Igraj odgovori, nagradu osvoji“, u okviru koje će biti dodijeljeno šest nagradnih aranžmana u hotelima Palas, Castellastva, Aleksandar i Slovenska plaža.

Štand HG "Budvanska rivijera" možete posetiti u glavnoj hali Beogradskog sajma (Hala I).