Promo

Tuđini iz Igre prestola na ulicama Beograda - zima je stigla!

Tuđini iz Igre prestola na ulicama Beograda - zima je stigla!

story

Premijera sedme sezone "Igre prestola", koju su milioni fanova širom sveta čekali više od godinu dana, od danas je dostupna na HBO GO servisu. Tim povodom, Telenor i HBO su na ulice Beograda doneli deo magije, oživljavajući najmisterioznije likove serijala, Tuđine (White Walkers) i njihove utvare. Za najvernije fanove organizovana je ekskluzivna projekcija prve epizode "Zmajkamen" na velikom platnu u Domu omladine.

Postojeći i novi Telenor korisnici koji tokom jula aktiviraju određene Prenesi Play+ pakete, dobijaju HBO GO servis, a očekuju ih i letnji popusti za kupovinu mobilnih telefona. HBO GO servis korisnicima omogućava da gledaju najnovije epizode omiljenih serija pre svih, sve prethodne sezone, kao i najnovije hit filmove bilo kada i bilo gde. Sadržaj visoke rezolucije na HBO GO moguće je pratiti na četiri različita uređaja - na mobilnom telefonu, tabletu, računaru ili Smart TV-u, u dva paralelna strima, uz bilo koju internet vezu.

Telenor je prvi mobilni operator u Srbiji koji svojim korisnicima nudi uslugu HBO GO uz mobilnu pretplatu. Servis se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor. Za korisnike Prenesi Play + L, XL, XXL, kao i Premium paketa, servis je uključen u ponudu, bez naknade, dok samostalno korišćenje servisa iznosi 745 dinara mesečno, uz promotivni period od 30 dana. Korisnici uz HBO GO dobijaju i neograničen internet za njegovo korišćenje.