Lifestyle

Odličan start godine vodeće vinarije regiona: Osam medalja za vina "Tikveš" i "Domaine Lepovo" na takmičenju u Nemačkoj

Odličan start godine vodeće vinarije regiona: Osam medalja za vina "Tikveš" i "Domaine Lepovo" na takmičenju u Nemačkoj

Izuzetan uspeh zabeležila su vina vodeće vinarije u regionu ,,Tikveš,, i ,,Domaine Lepovo,, na prvom prestižnom vinskom takmičenju u Nemačkoj.

Vinarija "Tikveš" osvojila je osam medalja na jednom od najprestižnijih svetskih vinskih takmičenja Mundus Vini u Nemačkoj. Zlatnom medaljom ovenčano je pet vina ,"Domaine Lepovo Rosé," i ,"Barovo" belo oba iz 2018. godine, ,,Bela Voda,, crveno iz 2016 i ,"Vranec Special Selection" i ,"Alexandria Cuvée" crveno iz 2017. godine. Srebrne medalje pripale su vinima ,"Domaine Lepovo Chardonnay" iz  2018. ,"Barovo" crveno berba 2016. i ,"Sauvignon Blanc Special Selection" iz 2018. godine.

- Izuzetno smo zadovoljni što su naša vrhunska vina otvorila novu sezonu ocenjivanja osvojivši značajan broj visokih priznanja na prestižnom vinskom takmičenju ove godine. Ovim potvrđujemo doslednost visokog kvaliteta naših vina na najbolji način - ističu iz vinarije "Tikveš".

Vina proizvedena u vinariji ,,Tikveš,, i ,,Domaine Lepovo,, već godinama osvajaju više od 60 nagrada godišnje na najpoznatijim vinskim takmičenjima. Tikveš se ističe kao najsofisticiraniji i vodeći proizvođač vina jugoistočne Evrope.