Lifestyle

Green Love: Tehno dive prave žurku 9. marta na Spensu

Green Love: Tehno dive prave žurku 9. marta na Spensu

Nakon nezaboravne rođendanske žurke kada je Green Love festival obeležio jubilej, slavlje se nastavlja! Mesto koje je već postalo simbol dobrog rejva, Spens, 9. marta još jednom će zablistati. Ovoga puta, veličanstvene dame, kraljice tehno muzike napraviće pravu pometnju među rejverima.

Najtraženiji ženski DJ današnjice, Debora De Luka upravo će obeležiti martovsku Green Love žurku. Prepoznatljiva po kvalitetnoj fuziji hard techno-a i minimalnog zvuka, zahvaljujući svojoj harizmi i vreloj italijanskoj krvi, niko ne ostaje ravnodušan na ovu moćnu damu.

Želja za muzikom spojila ju je sa italijanskim DJ-em i producentom Giuseppe Cennamom, zahvaljujući kom je i ušla u magični svet miksovanja i produkcije te tako ostavila trag u svim svetskim klubovima

Ona za sebe kaže da živi za muziku i da je njen stil uvek drugačiji iz razloga što stalno uči, i iznova se upoznaje i eksperimentiše sa raznim žanrovima elektronske muzike, što je i čini prepoznatljivom i unikatnom.

Njoj će se pridružiti i najtraženije DJ-ice domaće tehno scene Lea Dobričić i Seša.

Lea Dobričić, zbog svog nesvakidašnjeg talenta za vrlo kratko vreme, stigla je da nastupi rame uz rame uz najveća svetska imena tehno scene kao što su Loran Garnije, Luciano, Riči Hotin, Umek, Marko Karola. Miljenica domaće publike, još jednom će pokazati svoje veštine 9. marta na Spensu.

Još jedna dama, velikog talenta koji pleni, zasijaće na stejdžu 9. marta. Mlada Seša u elektronskoj muzici je već više od 10 godina. I prošle godine je nastupala na Green Love festivalu kada je delila DJ pult sa Rebekah. Najviše je nosi tehno, a pravci koji je inspirišu su acid, berlin i industrial. Njeni ekstremno dobri setovi nikada nisu isti. Melodika, dinamika i jak bas koji je karakterišu, povešće rejvere u još jednu nezaboravnu avanturu.

Ne propustite žurku 9. marta jer će ove dame napraviti rejv za pamćenje!