Lifestyle

“Story” vam poklanja!

“Story” vam poklanja!

I ove nedelje “Story” je za vas spremio nešto posebno! Nakon onih slatkih, ukusnih, zabavnih, beauty i modnih poklona, rešili smo da vas obradujemo nečim novim, edukativnim - vreme je za knjige!

Osvojite 3 knjige u izdanju kuće Samizdat B92

Pogledajte šta smo spremili za vas:

Fuad Larui: Nepokorena sa Port de Flandr

Obojen nemilosrdnim humorom, ovaj roman marokanskog pisca Fuada Laruija opisuje preobražaje jedne žene koja je odlučila da se pravilima igra kao etiketama. Dok žigovi i fantazije klize niz njeno telo, Fatima teži samo jednom: slobodi.

Elif Šafak: Crno mleko

Posle rođenja svog prvog deteta, Elif Šafak doživela je duboku ličnu krizu. Opterećena krivicom, anksioznošću i zbunjena zbog nove, majčinske uloge, istaknuta romansijerka prvi put u životu prestala je da piše. Crno mleko je epska poema posvećena svim ženama ovog sveta.

Guzelj Jahina: Deca Volge

U romanu Deca Volge autorka priča priču o nemačkom Povolžju – živopisnom, autentičnom, stvarnom svetu koji su stvorili došljaci u tuđoj zemlji, svetu koji je danas izgubljen u prošlosti.
Ovo je takođe priča o tome kako velika ljubav rađa strahove u našem srcu i u isto vreme nam pomaže da ih prevaziđemo.

Ukoliko želite da osvojite ove divne naslove ostavite komentar ispod posta na našoj Fejsbuk stranici

Samo na sajtu Samizdata B92 ostvarite dodatni popust 15% na sve naslove u periodu od 20. marta do kraja aprila - www.samizdatb92.rs