Lifestyle

"Story" vam poklanja!

"Story" vam poklanja!

Osvojte 3x1 Urban detox clay wash Nivea proizvoda za čišćenje lica...

Ako živite u gradu, opterećeni ste brojnim obavezama, provodite mnogo vremena u saobraćaju i srećete stotine ljudi svakog dana. Mnogi od nas vole ritam grada i njegovu užurbanost jer takav stil života donosi razna iskustva, ali i izazove. Svakodnevno smo izloženi uticajima zagađenja kao što su fina prašina, duvanski dim, izduvni gasovi ili zagušljiv vazduh u kancelariji. Većina zagađujućih materija u gradskoj sredini nije vidljiva golim okom, ali njihov uticaj na zdravlje i izgled naše kože nije zanemarljiv. Naša koža je izložena stresu čak i kada mi to ne osećamo.

Nema razloga za brigu jer sada postoji NIVEA Urban Detox linija za negu kože. Ovi inovativni proizvodi efikasno uklanjaju prljavštinu i zagađujuće materije koje uzrokuju oksidativni stres. Da biste postigli najbolje rezultate na svojoj koži, možete da kombinujete različite proizvode za detoksikaciju i negu.

Kada skinete šminku, obavezno očistite lice kako biste uklonili sve tragove prljavštine. Jednom ili dva puta nedeljno uradite piling ako želite čistiju i glatku kožu. Piling je drugi važan korak u kompletnoj rutini za negu kože. Ova dva tretmana dopunite maskom za čišćenje lica koja će poboljšati izgled kože. NIVEA 3-in-1 Detox Claywash formulacija objedinjuje sva tri oblika čišćenja u jednom proizvodu.

Zahvaljujući jedinstvenom svojstvu detoksikacije, svi ovi proizvodi uklanjaju prljavštinu i temeljno čiste kožu. Obogaćeni crnim pirinčem i ekstraktom zelenog čaja, NIVEA Urban Detox proizvodi za čišćenje lica primetno poboljšavaju izgled kože tako što uklanjaju zagađujuće materije koje su nevidljivi ali sastavni deo života u gradu i pomažu koži da ponovo uspostavi ravnotežu. Glina i čestice pilinga koje sadrži NIVEA 3-in-1 Detox Claywash efikasno čiste kožu, dok zeleni čaj pospešuje detoksikaciju.

NIVEA 3-u-1 Detox Claywash je gel za čišćenje, maska i piling sa višestrukim dejstvom. Ovaj proizvod je obogaćen prirodnom glinom, koja je poznata po svojim upijajućim svojstvima, kao i svojstvima detoksikacije. Glina je bogata mineralima i upija zagađujuće materije sa kože, čime pospešuje uklanjanje prljavštine i štetnih čestica. Upravo zato NIVEA 3-in-1 Detox Claywash može da se koristi i za čišćenje kože i kao piling. Crni pirinač, ekstrakt zelenog čaja i glina sastojci su formulacije koja omogućava dubinsko čišćenje. Ovaj sjajan proizvod ima trostruki efekat: čišćenje, piling i maska, deluje protiv negativnih uticaja zagađenja i čini ten ujednačenim. Može se koristiti svakodnevno za čišćenje lica ili kao piling jer efikasno čisti kožu i uklanja izumrle ćelije. Za kompletnu rutinu nege i detoksikacije kože, dva do tri puta nedeljno nanesite NIVEA 3-in-1 Detox Claywash kao masku.

Ukoliko želite da osvojite ovaj NIVEIN proizvod sve što treba da uradite je da ostavite omentar na ovom postu na našoj FACEBOOK stranici, klikom na ovaj crveni link. Srećno!