Lifestyle

Belgrade GatHAIRing 2 festival

Belgrade GatHAIRing 2 festival

„Belgrade GatHAIRing2“ festival, koji će se održati 12. maja sa početkom u 10 časova u BelExpo centru na Novom Beogradu, okupiće najeminentnija imena frizerske industrije Srbije i regiona, vodeće svetske brendove kao i nekoliko stotina profesionalnih frizera.

Posetioce očekuje 7 performansa na bini sa frizerima svetskih razmera, uz podršku domaćih vodećih snaga i atraktivnih modela. Učesnici ovog internacionalnog frizerskog festivala biće i najpoznatiji domaći i strani brendovi, koji će svoje sadržaje posetiocima predstaviti na više od 25 štandova.

Među učesnicima festivala naći će se Toni Plančić iz Hrvatske, Luka Nebec iz Slovenije, Vladimir Blagojević iz Španije, Alessandro Fratini i Gianni Rando iz Italije, Igor Vasiljuk iz Amerike. Među domaćim učesnicima predstaviće se Beogradski Berberin, Tanja Šobota, Milan Gardašević i Voja Radivojević sa timom koji čine Saša Demić, Una Radivojević, Anja Demić, Veljko Radivojević kao i Revlon tim, dok će se glumica Mina Lazarević naći u ulozi voditeljke programa. Svakako, jedan od najiščekivanijih je nastup Aleksandra Blagojevića, frizera koji je svetsku pažnju privukao svojom čuvenom frizurom sa pletenicom u obliku krune, koju je stilizovao za kraljevsko venčanje britanske princeze Megan Markl.

Posetioci će imati prilike da se upoznaju sa najnovijim frizerskim trendovima i tehnikama, inovativnim proizvodima, druže sa kolegama i vide svoje profesionalne uzore i svetske frizerske majstore na delu.

Svi zainteresovani svoje ulaznice mogu nabaviti direktno putem inboxa na Belgrade GatHAIRing društvenim mrežama, kod organizatora na brojeve telefona +381 63 840 71 49 i +381 63 851 83 84, kao i putem sajta ddtickets.rs.