Lifestyle

Kompanija dm otvorila novu drogeriju i deo prihoda donirala Svratištu za decu i mlade

Kompanija dm otvorila novu drogeriju i deo prihoda donirala Svratištu za decu i mlade

Kompanija dm drogerie markt, koja ove godine obeležava jubilarnih 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, nastavlja širenje na domaćem tržištu otvaranjem još jedne nove drogerije u Novom Sadu, u ulici Bulevar Evrope 26.

Najveći drogerijski lanac u Evropi i ovog puta je pokazao svoju posvećenost zajednici u kojoj posluje, pa je u periodu od 18 do 19 časova, sav prihod sa kase na kojoj je radila influenserka Tatjana Jovanović doniran Svratištu za decu i mlade u Novom Sadu. Za potrebe ove organizacije za samo sat vremena prikupljeno je čak 150.000 RSD.

Nova drogerija otvorena je uz različite sadržaje za sve posetioce, pa je osim humanitarne donacije i brojnih popusta, organizovan i program za najmlađe, koji su od 13 do 19 sati sa animatorima pravili balone, izvodili trikove i oslikavali lica.

Oni koji posete novu dm drogeriju u periodu od 18.04. do 21.04. moći će da ostvare popust od 15 odsto na sve proizvode, uključujući i one proizvode koji su već sniženi. Takođe, prvih 2000 kupaca čiji je račun na dan otvaranja bio veći od 800 RSD na poklon su dobili Dontodent tečnost za ispiranje usta.

Najveći evropski drogerijski lanac dm drogerie markt trenutno posluje u 13 zemalja Evrope, sa mrežom od preko 3.500 prodajnih objekata i sa preko 61.000 zaposlenih. Prva dm drogerija u Srbiji otvorena je 2004. godine, a danas kompanija posluje sa 93 drogerije u 25 gradova širom zemlje.