Story Café

Milena Vučić i Nikola Burovac otkrili koje će ime dati nasledniku

Milena Vučić i Nikola Burovac otkrili koje će ime dati nasledniku

Muzički par Milena Vučić i Nikola Burovac, koji će za nekoliko meseci postati roditelji dečaka, otkrili su za magazin "Story" koje je emocije u njima probudilo saznanje da će dobiti dete, kao i jesu li potpuno spremni za taj životni korak.

- Mnogi parovi rade na bebi godinama i ja stvarno nisam očekivao da će se nama sreća dogoditi tako brzo - bio je iskren Nikola koji je pohvalio svoju suprugu da je divna trudnica.

– Prijatelji su me istraumirali pričama da ću morati u tri noću da visim po fast fudovima, da će Milena svakoga dana plakati, histerisati i slično. U najmanju ruku, mislio sam da me čeka susret s polumonstrumom. Međutim, na moju sreću, za ovih sedam meseci nijednom nisam osetio promenu kod nje. Ovo je trudnoća koju bi mogao da podnese svaki muškarac – ispričao je Nikola koji se trudi  da maksimalno podrži suprugu u svim njenim prohtevima.

Par je već odabrao ime za svog naslednika, a kako je došlo do toga ispričala je buduća mama:

– Dogovorili smo se da ja smislim ime ukoliko saznamo da je devojčica, dok Nikola mora da bude odgovoran za dečaka. Dugo je razmišljao, dvoumio se oko Koste i Luke i na kraju odlučio da je najlepše Nikša. Meni se mnogo dopalo, a i slaže se uz prezime Burovac – objasnila je Milena.

Ostatak priče pronađite u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 22. avgusta