Story Café

Milan Stanković ne ponavlja istu grešku: Nikada me više s devojkom nećete videti u javnosti

Autor: | 17/09/2017

Milan Stanković ne ponavlja istu grešku: Nikada me više s devojkom nećete videti u javnosti

Atraktivni pevač Milan Stanković otkriva da je u izboru partnerki često donosio pogrešne odluke, ali iz loših iskustava naučio je važne lekcije kojima se danas vodi, a jedna od njih jeste i ta da o svojim emotivnim vezama više ne govori javno

Posle duže muzičke pauze, pevač Milan Stanković (29) objavio je pre nekoliko meseci singl "Ego", koji je odličnom melodijom, žargonski rečeno, "zapalio" društvene mreže. Na iznenađenje mnogih, pregledi ove numere na Jutjubu dostigli su čak 50 miliona, a Milanovi nastupi ponovo su postali veoma posećeni. Njegova karijera vratila se na stari kolosek i opet ide uzlaznom putanjom, a pozitivne reakcije publike dale su mu novu energiju koja ga podstiče da svakog dana studiozno radi na novim projektima. Kada nije na nastupima, najviše vremena provodi u studiju, gde se poput pravog Petra Pana igra notama, pokušavajući da stvori novu magiju koju će njegovi fanovi voleti. Osim na muziku, veliku pažnju usmerava i na majku i sestru, ali i na svoje hedonističke potrebe jer, kako kaže, veoma je razmažen i toga se ne stidi niti želi da krije tu osobinu. Ono o čemu nerado govori jeste njegov ljubavni život i zato partnerke čuva daleko od očiju javnosti. Nakon što je raskinuo petogodišnju vezu s pevačicom Radom Manojlović, shvatio je da mu priče u medijima o njegovoj intimi nimalo ne prijaju. Kako sam kaže, to što je čitav region znao za njegovu romansu s dve godine starijom koleginicom, nije mu ništa dobrog donelo pa ne želi da ponavlja istu grešku.

– Nikada me više nećete videti u javnosti s devojkom, jer je sve to povlačenje po medijima bilo veoma ružno iskustvo za mene – kaže Stanković i dodaje:

– Ipak, sve negativno iskustvo iz prošlosti uspeo sam da nekako sublimiram i pretvorim u nešto lepo, ali još ne želim da govorim o svom emotivnom statusu – kaže on i objašnjava da je prvenstveni razlog tome upravo činjenica da je rezervisan kada je reč o osećanjima, pa sve i da je drugačije prošao u prošlosti, o njima opet ne bi govorio.

– Veoma sam stidljiv kada treba javno da izražavam emocije i otkrivam svoje osobenosti. Jednostavno, ne volim to da činim – ističe pevač i dodaje da takvoj njegovoj prirodi ovoga puta treba jedna drugačija energija koja će ga upotpuniti i doneti mu stabilnost.

– Potrebna mi je pitoma devojka. Na kraju krajeva, kada je o ljubavi reč, sve se svodi na to da budete s nekim ko vam prija i da zajedno s tom osobom izgradite nežnost, prisnost i poverenje – iskreno o svojim željama priča Stanković i priznaje da je u prošlosti pravio mnogo grešaka u izboru partnerki, jer se često dešavalo da je njegova druga polovina s njim isključivo zato što je popularan.

– Umem da prepoznam kada je neko sa mnom zato što sam Milan Stanković, ali veoma kasno. Dosta sam grešaka pravio upravo zbog toga – priča on i ne krije da su upravo ti ljubavni brodolomi i nesrećne ljubavi njegova osnovna inspiracija za stvaranje bombastičnih singlova.

– Bilo mi je uvek lakše da ispoljim bolne nego pozitivne emocije. Kada sam tužan ili nesrećno zaljubljen, bolje stvaram. Tada me pokreće jača energija – ističe Milan, koji sa svojim saradnicima trenutno učestvuje u izradi novih singlova te nam ostaje da se pitamo koje ga tuge ovih dana more.

Međutim, ono istina je da pored novih numera, poznatog pevača uskoro očekuju mnogobrojni nastupi u regionu, ali i kratak odmor na Hrvatskom primorju.

– Drago mi je što sam radio tokom čitavog leta. Ne krijem da sam razmažen i da sam osoba koja konstantno sve podrđuje sebi, ali pesma "Ego" napravila je pravu pomamu i dovela me u situaciju da sam ja sada postao taj koji juri za obavezama. Prelazim veliku kilometražu putujući na nastupe od jednog do drugog mesta i volim da kažem kako mi je kičma ostala u kombiju. Međutim, to je ono što sam tražio. To je moj izbor. Uskoro ću se malo odmoriti jer idem na kratko letovanje u Dubrovnik, a nakon toga ponovo nastavljam s turnejom – završava priču Stanković.