Story Café

Ekskluzivno za "Story" - Jovana Joksimović: Najvažnije nam je da su ćerke dobro

Ekskluzivno za "Story" - Jovana Joksimović: Najvažnije nam je da su ćerke dobro

Nakon višednevnog slatkog isčekivanja, u prvim popodnevnim časovima prošlog petka, urednica i voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji Jovana Joksimović (36) napustila je Medigroup porodilište u društvu supruga, kantautora Željka Joksimovića (45), trogodišnjeg sina Koste i tek rođenih bliznakinja Ane i Srne. U porodičnom domu na Zvezdari, srećna petorka poslednjih dana živi svoje najradosnije trenutke, a sve oči uprte su u male devojčice koje sa posebnom pažnjom čuva stariji brat.

Ekskluzivno za "Story", ponosna mama, koja po sopstvenom priznanju trenutno uopšte nema vremena, prvi put govori o rođenju bliznakinja.

- Presrećni smo. Ovo je blagoslov za našu porodicu. Trebaće nam vremena da se malo uhodamo ali uživaćemo u svakom trenutku. Bebe liče i na mene, ali i na Željka, a nama je najvažnije da su dobro – bila je iskrena Jovana, dok je Željko objasnio zbog čega su se odlučili ćerkama da daju stara srpska imena.

- Ime Ana bila je Jovanina želja iz detinjstva, pa smo od prvog trenutka znali da će se jedna od njih dve tako zvati. O drugom imenu smo dugo razmišljali, a Srna nam je nekako oboma prirasla srcu. Vežbali smo izgovor imena uz prezime i čini mi se da dobro paše – objasnio je ponosni tata koji je otkrio i koliko se Kosta obradovao sestrama:

- Trebalo nam je vremena da mu objasnimo da će postati stariji brat, da sve to lepo procesuira u svojoj glavi, ali sve je došlo na svoje. Kosta je vrlo emotivan i jedva je čekao da svi budemo zajedno.

Ostatak emotivnog intervjua pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 17. oktobra