Story Café

Ana Bebić: Najsrećniji dani života

Autor: | 12/11/2017

Ana Bebić: Najsrećniji dani života

Pop pevačica Ana Bebić i njen partner Ivan Đolić nedavno su saznali da će sredinom sledeće godine postati roditelji, a vest o prinovi ubrzala je njihove namere da se venčaju, tako da su sada oboje veoma posvećeni organizaciji svadbenog veselja

Pop pevačica Ana Bebić (31) nedavno je saznala najsrećniju vest koju svaka žena čeka čitavog života. Ona i njen emotivni partner, IT stručnjak Ivan Đolić, postaće roditelji sledeće godine. Oboje su novost prihvatili s velikim oduševljenjem jer od samog početka znaju da su stvoreni jedno za drugo. Istu radost dele i članovi njihovih porodica koji su presrećni zbog noviteta i s nestrpljenjem iščekuju dan kada će na svet doći novi član njihove familije. Čim su saznali da će postati roditelji, Ana i Ivan počeli su da kuju planove za venčanje. Datum su već zakazali za kraj jeseni do kada će se potruditi da sve organizuju, a po želji oboje biće to veliko svadbeno veselje na kome će se okupiti nekoliko stotina zvanica. Par je za mesto ceremonije izabrao jedan poznati beogradski hotel koji će biti dovoljno veliki da primi sve zvanice, a buduća nevesta, koja je, između ostalog, poznata i po svojoj kreativnosti, polako osmišljava kako će izgledati svaki detalj tokom najvažnijeg dana u njenom životu. U tome joj pomažu i prijatelji, ali i budući suprug koji voli da bude uključen u svaki segment organizacije njihove svadbe.

Pevačica je u prvom tromesečju trudnoće, ali se dobro oseća iako je reč o najrizičnijem periodu blagoslovenog stanja. Upravo zbog toga, ovu vest podelila je samo s nekoliko najbližih prijatelja i članova familije koji se raduju njenoj sreći i predstojećem najlepšem periodu u njenom životu. Lepotica iz Metkovića za sada nije želela da govori o svojoj budućoj ulozi majke, ali nam je u kratkom telefonskom razgovoru zahvalila na čestitkama.

Ana je nedavno posetila svoju porodicu u Hrvatskoj, a svi članovi su je sve vreme boravka pazili i trudili se da je na svaki mogući način razmaze. Svi u familiji Bebić neizmerno su srećni što će uskoro postati bogatiji za još jednog člana, a ista osećanja deli i porodica budućeg supruga atraktivne pevačice.

Nekadašnja učesnica takmičenja “Operacija trujumf” i njen partner zajedno su oko godinu dana, ali su vrlo brzo uvideli da dele iste poglede na svet i životne stavove te je njihova veza odmah postala ozbiljna, a oni su jedno u drugome prepoznali srodnu dušu. Iako je od početka veze bila sigurna u svoje emocije prema Ivanu, pevačica gotovo da nije javno govorila o svojoj ljubavi jer se još po stupanju na javnu scenu istakla kao jedna od ličnosti koja intimu retko deli s medijima.

Објава коју дели Ana Bebić (@anabebic_) дана 20. Јул 2017. у 12:43 PDT

Zaljubljeni par je tokom godinu dana zabavljanja već stekao mnoge divne uspomene jer su često odlazili na zanimljiva putovanja s kojih su se uvek vraćali puni lepih utisaka. Budući pevačicin suprug poznat je kao pasionirani obožavalac putovanja te je do sada obišao mnoge zanimljive svetske destinacije, a kako i Ana voli da istražuje nepoznate predele, jedno drugome najbolje su društvo za nesvakidašnje avanture. Po slikama koje oboje objavljuju na Instagramu, reklo bi se da im je Italija omiljena zemlja jer su obišli mnoge zanimljive krajeve te državi, a upravo zahvaljujući zajedničkim fotografijama koje su tom prilikom objavljivali, u javnosti se saznalo za njihovu vezu.

S obzirom na to da šarmantna muzičarka i njen emotivni partner već mesecima žive zajedno, sigurni su da venčanje neće ništa promeniti u njihovoj svakodnevici. Harmoniju u njihovom domu svojim nestašlucima, s vremena na vreme, “pokvari” pas Miša koga su kupili i počeli da čuvaju baš u periodu kada su se odlučili za zajednički život.

Објава коју дели Ana Bebić (@anabebic_) дана 17. Сеп 2017. у 4:21 PDT

Budući da je na samom početku blagoslovenog stanja, Bebićeva se još uvek ne priprema za dolazak bebe na svet, već to planira da učini tek pred sam kraj trudnoće. Do tada uživa u ljubavi sa svojim partnerom koji je čuva i obožava, a oboje su sigurni da će se odlično snaći u ulozi roditelja te da će svom detetu, za koje još ne znaju pol, priuštiti lepo detinjstvo i odrastanje.

Објава коју дели Ana Bebić (@anabebic_) дана 30. Јул 2017. у 12:39 PDT

Pre nego što je saznala da će uskoro postati majka, šarmantna muzičarka imala je u planu da publiku uskoro obraduje novom pesmom, ali je svoje poslovne obaveze nakratko ostavila po strani iako će najverovatnije tokom trudnoće obradovati svoje fanove novom pesmom koju će otpevati sa posebnom emocijom. Dok bude radila na novom singlu, Ana će uživati u organizaciji svog venčanja, a kasnije i u slatkom iščekivanju prvog deteta.