Story Café

Male modne ikone: Nort Vest (foto)

Autor: | 13/11/2017

Male modne ikone: Nort Vest (foto)

Smatra se da se stil gradi s vremenom te da su potrebne godine iskustva, istraživanja i pokoji modni promašaj da bi se otkrilo šta je ono što nam najbolje stoji, ali to ne važi i za ove devojčice. Suri Kruz, Blu Ajvi i Nort Vest imaju status najbolje obučene dece na svetu čije su odevne kombinacije često tema stručnih magazina

Kada je devojčici mama Kim Karadašijan (37), a tata Kanje Vest (40), onda je normalno da je od rođenja prate paparaci. Podrazumeva se i da nosi mnogo skuplju odeću od svojih vršnjaka, samo što se neminovno postavlja pitanje do koje granice je to “mnogo” prihvatljivo, a posebna priča je da li je ta odeća primerena njenom uzrastu.

Poznato je da Kim voli da malu Nort Vest (4) vodi svuda sa sobom, pa zato postoji mnoštvo njenih slika u raznim toaletama. U maju, dok je kod nas moda "čupavih papuča“ tek hvatala zalet, Kim je na Instagram profil okačila fotografiju na kojoj Nort Vest ima baš takve papučice.

Prošle godine podigla se velika prašina kada se pojavila u kaputiću od prirodnog krzna, koji košta oko 30.000 dolara. Danima su po društvenim mrežama majke kritikovale Kim, tvrdeći da od devojčice pravi "mini verziju sebe“.

Nekoliko meseci kasnije priča se ponovila, a povod je bila fotografija na kojoj se vidi da Nort Vest nosi Fendi torbicu vrednu 2.000 evra. Međutim, Kim je tada ponosno istakla da njena tada trogodišnja ćerkica već ima svoj modni stil.

U to vreme u novinama se moglo pročitati da se garderoba Nort Vest procenjuje na neverovatna dva miliona evra, te da većinu tih stvari ona nikada nije ni obukla.

Međutim, teško je čuditi se što se takve stvari dešavaju detetu kome su božićne poklone, kad je imala samo nekoliko meseci, slali Đuzepe Zanoti i Stela Makartni. Bilo je to vreme kada je Kanje Vest zabranio Kim da promoviše njihovu ćerku, ali – da li je bilo realno očekivati da će ona tako postupiti?

Nastaviće se...