Story Café

"Story" donosi - Milica Dabović raskinula vezu s partnerom Vukom: Sama ću odgajati sina

"Story" donosi - Milica Dabović raskinula vezu s partnerom Vukom: Sama ću odgajati sina

Doskorašnja kapitenka ženske košarkaške reprezentacije Milica Dabović (35) nedavno je u društvu članova porodice i najbližih prijatelja proslavila baby shower i poslednje dane trudnoće, jer će krajem decembra na svet doneti sina. Poznata sportistkinja je sa osmehom na licu dočekivala svoje drugarice s kojima je provela prijatno popodne uz ukusne kolače i zdrave napitke.

- Iako baby shower nije srpski običaj, mnogo mi se dopada. Okupljanje svih dragih ljudi na jednom mestu neposredno pre porođaja zaista je fantastična ideja i verujem da će se sve veći broj naših žena ubuduće odlučivati za takav korak. Na svojoj zabavi istinski sam uživala. Uz mene su bile mama i starija sestra Jelica dok mlađa Ana nije mogla da dođe jer je imala obaveze u klubu. Sve dobre prijateljice takođe su želele da podele sreću sa mnom i na tome sam im veoma zahvalna – iskrena je buduća mama koja tvrdi da joj je ovo bio jedan od najuzbudljivijih događaja u životu.

Harizmatična košarkašica čiji je životni put oduvek bio drugačiji od drugih, a nije se libila ni da javno prizna mnoge životne poraze, poput onog da je trpela fizičko nasilje od bivšeg partnera, i ovog puta donela je nesvakidašnju odluku. Naime, ona je nedavno, iako je u blagoslovenom stanju, raskinula vezu s dečkom Vukom te će sina odgajati kao samohrana majka. U skladu s tim, odlučila je da se porodi u Beogradu, iako je ranije razmišljala da to uradi u Beču, gde živi otac njenog deteta.

– Nije se ništa loše desilo između nas dvoje, već smo se jednostavno rastali. On je krenuo svojim, a ja svojim putem. Nikada nisam volela da se oslanjam ni na čiju pomoć, već sam sve u životu uradila sama pa će tako biti i ovog puta. S tim u vezi, nije mi bilo teško da donesem odluku da sama odgajam dete. Štaviše, to će za mene biti pravo uživanje. Svakako da ocu neću braniti da viđa sina i moći će to da radi kad god poželi, ali neću ni insistirati na tome ukoliko on ne bude hteo – odlučno kaže Milica.

Šta je još Milica rekla o svojim planovima za budućnost, kako je izgledao nje baby shower pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 12. decembra.