Story Café

Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez: Ćerka je ojačala našu vezu

Autor: | 01/01/2018

Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez: Ćerka je ojačala našu vezu

Španska manekenka Heorhina Rodrigez, koja je rodila ćerku fudbalskoj zvezdi Kristijanu Ronaldu, prvi put se fotografisala s mezimicom i tom prilikom otkrila detalje svoje veze sa čuvenim sportistom, ali i kakav odnos ima sa njegovom starijom decom

Nepunih mesec dana nakon što je na svet donela ćerku Alanu Martinu, španska manekenka Heorhina Rodrigez (22), devojka najboljeg svetskog fudbalera Kristijana Ronalda (32), fotografisala se sa svojom naslednicom za magazin Hola!. Atraktivna lepotica ponosno je pozirala s devojčicom rođenom 12. novembra, a tom prilikom, otkrila je koliko joj se promenio život otkad je postala majka, ali i kakav je sada njen odnos sa zvezdom Reala. Osim što je posvećena najmlađem članu njihove porodice, Heorhina je prihvatila i stariju decu svog partnera, koju je dobio uz pomoć surogat majki – sedmogodišnjeg sina Kristijana Juniora i blizance Matea i Evu koji su rođeni u junu ove godine.

– Naša veza sada je bolja nego ikada. Kristijano i ja imamo veoma lep odnos – izjavila je u dahu manekenka i objasnila kako su izabrali ime za ćerku:

– Kristijano je želeo da se zove Alana, a ja Martina. Nismo hteli previše da se raspravljamo pa smo se složili da spojimo oba naša predloga – bila je iskrena zgodna crnka koja tvrdi da su i ona i njen partner veoma posvećeni deci:

– Deca su izvor naše sreće. Kad se probudimo, prvo što uradimo jeste da ih zagrlimo i izljubimo. Stalno se igramo s njima, brinemo o njima i kad su oni u pitanju, sa svime smo upoznati. Ceo dan smo tu za za njih.

Veza Heorhine i Ronalda privlačila je veliku pažnju medija od samog početka jer su retko kada govorili o svojoj ljubavi. Zbog toga još niko ne zna kada su zapravo počeli da se zabavljaju, a prvi put zajedno su fotografisani prošle godine u “Diznilendu” u Parizu. Vrlo brzo Kristijano je viđen na jednom događaju u organizaciji brenda “Dolce & Gabbana” kako bodri svoju dragu dok je ona uskoro počela da prati sve njegove utakmice u društvu njegovog najstarijeg sina.

Inače, Heorhina ne voli fudbal samo zbog Ronalda zato što je i njen otac bio fudbaler, dok je majka, kao i ona, volela modu, ali je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći 2011. godine.

Zanosna Špankinja posebno je zanimljiva javnosti jer je prva partnerka poznatog fudbalera s kojom je odlučio da ima dete dok su mu prethodnu decu rađale surogat majke. Podsećanja radi, u trenutku kada je dobio prvog sina, bio je u dugogodišnjoj vezi s manekenkom Irinom Šajk dok je blizance dobio tokom veze sa Heorhinom.

Čuveni sportista veoma je posvećen otac, a koliko mu njegovi mališani znače, rekao je u jednom intervjuu neposredno pre rođenja Alane Martine.

– Biti otac je jedinstvena avantura koja me je u potpunosti promenila. Naučio sam mnoge lekcije ljubavi za koje nisam znao ni da postoje. Deca su me učinila mnogo blažom osobom i dala mi drugačiju perspektivu toga šta mi je zaista važno u životu.

Dok uživaju sa svojim mališanima, Heorhina i Ronaldo, ako je verovati pisanjima svetske štampe, pripremaju i venčanje, a na “ludi kamen” staće sledeće godine.