Story Café

Katarina Grujić: Bezuslovna ljubav najbolji je poklon od mene

Katarina Grujić: Bezuslovna ljubav najbolji je poklon od mene

Zgodna pevačica otkriva da tajna njenog savršenog izgleda leži u sreći, dok uspeh veze sa Kostom Obradovićem pronalazi u zdravoj komunikaciji i obostranoj podršci

Otkako je pre pola godine uplovila u emotivnu vezu s vlasnikom agencije za rentiranje jahti i luksuznih automobila Kostom Obradovićem, poznatoj pevačici Katarini Grujić (25) naglo su se otvorile karte na svim poljima. Prvo se njen izabranik zbog ljubavi prema njoj iz Budve preselio u Beograd da bi kasnije uz njegovu podršku ona odlučila da se malo ozbiljnije pozabavi svojom karijerom. Već nekoliko meseci atraktivna Beograđanka studiozno radi na pripremi prvog albuma čiju promociju njeni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju krajem februara.

– Album se zove „Jača doza mene” a sastojaće se iz pet starih i pet novih pesama. Veoma sam uzbuđena i jedva čekam da moj prvenac bude objavljen.

Na koji način ste birali numere, jeste li to sami činili ili je uticaj vaših saradnika prevagnuo?

– Sve pesme iz mog dosadašnjeg repertoara, kao i spotove za njih, sama sam birala. Ne volim da mi se iko meša jer moja intuicija nikada do sada nije pogrešila.

Da li je tako i sa scenskim nastupom, slušate li bespogovorno stiliste, modne kreatore ili se prepuštate samo svom izboru i ukusu?

– Uglavnom sama odaberem šta ću nositi. Volim seksi garderobu koja je ujedno i udobna jer se dosta krećem na sceni. Ali trenutno sarađujem s jednim kreatorom i njegovom sudu nikada se ne protivim.

Na sceni ste uvek atraktivni i seksepilni. Da li takvu garderobu i privatno volite da nosite?

– Kao i svaka žena, obožavam da se sredim od glave do pete, bez obzira na priliku. Nikada me nećete videti u trenerci jer ih ne volim, a mislim da čak nijednu nemam u garderoberu.

U čemu ste najčešće kada ste u kućnoj atmosferi?

– Zbog poslovnih obaveza veoma malo vremena provodim kod kuće. Međutim, za porodične sedeljke propraćene ispijanjem kafe uglavnom obučem neki džemper, helanke i neprevaziđene UGG čizme.

Svi komentarišu da dobro izgledate, a vi ste izjavili da ne vežbate. Možete li nam otkriti tajnu svog izgleda?

– Tajna mog savršenog izgleda je u sreći koja me prati, ali i u tome što ne volim da jedem hleb. Nikada ne držim dijete i ne korigujem ishranu, a nemam mnogo vremena ni za treninge. Ima dana kada se opustim s brzom hranom, ali ne bunim se ni kada je na meniju samo povrće.

Ako vam se neki odevni komad mnogo sviđa, da li se obazirete na cenu ili ipak vodite računa koliko trošite?

– Na garderobu trošim sve što zaradim. Nikada ne gledam cenu, tako da ono što je kvalitetno i što mi dobro stoji, mora biti moje.

Da li se šopingu prepuštate često ili samo onda kada vam nedostaje neki komad garderobe?

– Imam previše obaveza i zbog toga ne mogu sebi da priuštim šoping kada god to ja hoću. Ali jednom u dve nedelje krenem po buticima i vratim se kući punih ruku kesa.

Možete li za sebe da kažete da ste kupoholičarka, pazarite li sve što je u modi ili samo ono što vam stoji?

– Jesam kupoholičarka. Pratim trendove, ali nisam oduševljena baš svime što se danas plasira, biram samo ono što meni dobro stoji.

S obzirom na to da vam je fizički izgled bitan, sećate li se šta ste nosili na prvom sastanku sa sadašnjim partnerom Kostom?

– Naravno, svega se sećam. Na sebi sam imala crnu haljinu dok je Kosta nosio belu majicu i farmerke.

Čime vas je osvojio, harizmom ili lepim izgledom?

– Na prvom sastanku bio je pravi džentlmem. Oduševio me je manirima.

Da li vam je važno da s partnerom uskladite stil?

– Volim da vidim usklađen par. Kosta i ja smo odnedavno počeli to da praktikujemo i mogu da kažem da se dobro snalazimo i lepo izgledamo.

Kako se on nosi s vašim provokativnim scenskim imidžom?

– Kosta se ne meša u moj odabir garderobe i nikada mi ništa nije zabranio. Zaista voli da ja izgledam savršeno.

S obzirom na to da vaš partner živi u Crnoj Gori, a da vi mnogo radite, kako usklađujete privatno i poslovno?

– Kosta se preselio u Beograd, tako da naša veza nije više na daljinu. Kada je slobodan i ne putuje zbog svog posla, često mi pravi društvo na nastupima.

Da li je veza s Kostom baš ono što ste svih ovih godina priželjkivali?

– Kosta je moja velika podrška, a i ja njemu, što smatram stubom svake stabilne veze. Imamo zdravu komunikaciju i razumevanje koje naš odnos učvršćuje iz dana u dan. Volim da ga obradujem svakakvim sitnicama i iznenađenjima, mada je bezuslovna ljubav najbolji poklon od mene.

Razmišljate li možda da svoju vezu podignete na viši nivo i počnete zajednički život?

– Mislim da sam još mlada da bih se bavila time. Trenutna preokupacija mi je karijera koju želim da podignem na viši nivo i u tome imam punu podršku partnera, a za ostalo videćemo, nikada se ne zna.