Story Café

Edita Aradinović: Povređena žena brzo preboli raskid

Edita Aradinović: Povređena žena brzo preboli raskid

Poznata pevačica otkriva da nakon nedavnog prekida dugogodišnje veze sa Stefanom ne žudi za novim partnerom ali da će ukoliko se onaj pravi pojavi umeti da ga prepozna

Nakon što je šou program "Tvoje lice zvuči poznato" završila kao treće plasirana, solistkinja muzičkog sastava "Ministarke", Edita Aradinović (24) odlučila je da se na kratko povuče sa javne scene. Mada je ostala zapažena kao jedan od najvrednijih i najautentičnijih imitatora sa neverovatnim vokalnim sposobnostima, tu svoju popularnost nije iskoristila već je bio primetan njen izostanak u javnosti. Taj potez iznenadio je mnoge i sa sobom povukao lavinu spekulacija i pitanja. Dok je jedan deo medija verovao da je njen postupak marketinški trik pred objavljivaje novog singla, ili zbog spekulacija da karijeru nastavlja kao solo pevačica, bilo je i onih koji su takvu Editinu odluku videli kao rezultat njenih privatnih problema. Još tokom takmičenja atraktivna Beograđanka iznenadila je sve objavom da je svoju dugogodišnju vezu sa profesionalnim košarkašem Stefanom okončala. A kako je u javnosti ranije umela da kaže da joj je za sve što u životu radi ljubav presudan pokretač, bilo je logično pomisliti da je upravo to glavni razlog za njenu profesionalnu tišinu.

U razgovoru sa njom uspeli smo da otkrijemo da li je i na koji način prevazišla sve probleme uzrokovane raskidom, ali i da saznamo da li je već sada neko osvojio njeno srce.

- Pored toga što ne mislim da je intresantno "izlaziti ljudima iz frižidera", moram da priznam da sam medijsku pauzu napravila prvenstveno zbog svog zdravlja koje je konstantnim nastupima i putovanjima bilo ugroženo. Reč je o nekakvoj vrsti karantina koji sam sama sebi odredila i pridržavala ga se pred izlazak novog albuma. Jednom rečju, htela sam da napunim baterije i pripremim se za rad na novim pesmama koje su me duže vreme čekale - objašnjava Edita.

Pored zdravstvenog oporavka i rada na numerama pevačica otkriva da je kratkom pauzom želela da razreši još jednu svoju dilemu - da li da napusti grupu "Ministarke" i započne solo karijeru ili nastavi po starom.

- Od kako sam na odmoru svakodnevno mi na um padaju nove ideje. Pomoću pitanja koje sam obožavaocima uputila na Instagramu, a tiče se mog daljeg profesionalsnog puta, želela sam da saznam da li im je draže da me gledaju kao solo pevača ili u grupi. Ne mislim da je samostalna karijera bolja po mene, ali ako me pitate da li sam sposobna za tako nešto, smatram da jesam, odavno. Međutim, taj moj postupak na društvenoj mreži nije značio da ću sa sigurnošću poslušati odluku pratilaca, ipak mi svi na kraju uradimo ono što je našem srcu drago. Trenutno mi je lepo u bendu i još uvek nisam ništa odlučila. Sve moje misli i vreme preokupirani su radom na novim pesmama, jedva čekam da ih čujete - ushićeno je rekla velika muzička nada koja tokom čitavog razgovora sa nama nije skidala osmeh sa lica. To nas je dosta iznenadilo jer retko koja žena može toliko zadovoljno da deluje nakon raskida, pa čak i kada je ona ta koja ostavlja.

- Ne bih volela da komentarišem svoju bivšu vezu, reći ću samo da povređena žena može svašta, pa čak i da brzo preboli razlaz i pređe preko toga. Moj dečko je bio moj pokretač, ali ipak to je nešto što je ostalo iza mene i uzaludno je osvrtati se - priča Edita. Ona ne krije da se sada oseća veoma svežom i srećnom, ali da nakon raskida nije sve bilo tako sjajno. Svoju tugu i razočaranje prevazišla je uz pomoć dragih ljudi iz svog okruženja.

- Podršku sam pronašla u mojoj, ali i u porodici mog bivšeg partnera. Veoma sam im zahvalna na tome, međutim glavni oslonac videla sam u svojoj sestri Indi. Iako se dosta razlikujemo po svemu, pa čak i po izboru muškaraca, jedna drugu savetujemo. Uvek smo tu jedna za drugu.

S obzirom na to da se oseća veoma dobro pitali smo Editu da li sve to znači da je već spremna za novu ljubav.

- Sigurno je da imam više udvarača nego ranije, ali tome ne pridajem mnogo značaja. Trenutno ne postoji niko ko mi se sviđa, niti imam želju da uplovim u novu emotivnu vezu - otkriva zgodna brineta, koja ne spori da će svog dečka iz snova umeti da prepozna i kada bude vreme za to rado će mu se prepustiti.

- Mora da bude izuzetno strpljiv, hrabar, srčan, sposoban, zadovoljan i iskren, da me osvoje njegove oči, način govora, pokreti, mimika, ali i da bude veran jer prevara je nešto što nikome nikada ne bih oprostila - zaključuje popularna Ministarka.