Story Café

Aca Lukas: Sonja se vratila kući

Autor: | 28/06/2017

Aca Lukas: Sonja se vratila kući

Kada se kod običnih ljudi pojave trzavice u braku, često ni njihovi najbliži prijatelji to ne primete. Supružnici izvagaju razum i emocije i ukoliko je problem rešiv, nastoje da ga izglade. Međutim, kada je reč o estradnim ličnostima, čija je privatnost izložena kao na dlanu mnogobrojnim kritičarima koji čak bolje i od samih ljubavnih partnera znaju razloge njihove svađe, potrebno je daleko više truda. U tom slučaju, osoba se ne bori samo sa samim sobom i svojim ispravnim ili pogrešnim odlukama već i sa celom nacijom kako bi u svom odnosu sačuvala bar malo dostojanstva.

Na takvoj teškoj muci po drugi put našao se naš poznati muzičar Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas (48), koji je zaintrigirao javnost svojim nedavnim izjavama da se razvodi od stilistkinje Sonje Vuksanović (41).

Naime, prošle nedelje procurila je informacija da je pevačeva supruga bila neverna i kako je on odlučio da stavi tačku na njihov brak čim je to saznao. Međutim, Sonja i Aca još uvek se ne izjašnjavaju, već su odlučili da se neko vreme razdvoje i vide da li će daljina učiniti svoje. Ipak, Lukas nije digao ruke od svoje supruge i usred najjačih medijskih spekulacija otputovao je po suprugu u Dizeldorf, gde žive njeni roditelji, i odveo je u Tursku na letovanje gde su izgladili nesporazume...

Ostatak intrigantne priče koja je uzdrmala Srbiju pronađite u novom broju magazina Story koji je u prodaji do 4.jula

Autor: Suzana Jančić
Foto: Andreja Damnjanović

Komentari (0)

Loading