Story Café

Nataša Bekvalac: Luku ne želim više da vidim

Autor: | 18/04/2018

Nataša Bekvalac: Luku ne želim više da vidim

Kada je objavljena vest da je IT stručnjak Luka Lazukić (36) fizički napao suprugu, pevačicu Natašu Bekvalac (37), prva misao većine ljudi bila je da to sigurno nije istina. Međutim, vrlo brzo potvrdilo se da je to, nažalost, tačno. Usledila je bujica komentara, koja i dalje ne jenjava, a jedino što ni na trenutak ne sme da se dovede u pitanje jeste činjenica da za nasilje nema opravdanja. Bez obzira na to ko je na koga digao ruku, u kakvom stanju i s kakvim motivima – to je nešto što se ne sme činiti, ali ni tolerisati.

Upravo zato Novosađanka sa stalnom adresom u Beogradu uopšte nije imala dilemu da li da policiji prijavi sve što se desilo mada je, naravno, znala koliki publicitet će taj događaj dobiti. Kad su je prijatelji savetovali da još jednom razmisli, odgovorila je: “Baš me briga, moram da ga prijavim zbog ovoga što mi je učinio!” To je u potpunosti bilo u skladu sa onim što je u okviru akcije “Stop nasilju nad ženama” javno poručila pre dve godine:

- Nema šanse da bih trpela ili bila žrtva porodičnog nasilja. To bi moglo da mi se dogodi, ali samo jedanput, posle toga on bi trpeo zlostavljanje s moje strane do kraja života. To ne sme da se prećuti, a ni da se trpi. Nije te majka rodila da te drugi biju. Zato ako žrtva ima problem, to mora i da kaže.

Iako se činilo da je sve što se desilo te noći u njenom stanu na Dedinju došlo kao grom iz vedra neba, činjenica je da je imalo svoju predistoriju. Sada, kad je svima jasno da je ljubav kao iz filmske priče doživela svoj krah, Natašini prijatelji počinju da se prisećaju momenata koji su navodili na zaključak da to neće biti ljubav za ceo život, kao što je ona verovala...

Nastavak emotivne priče o Natašinoj i Lukinoj ljubavi i bolnom prekidu, kao i razvodu, pronađite samo u najnovijem broju magazina "Story", koji je u prodaji do 24. aprila!