Story Café

Adriana Čortan: Udajem se na jesen

Adriana Čortan: Udajem se na jesen

Poznata voditeljka Adriana Čortan otkrila nam detalje veridbe sa dugogodišnjim partnerom Nemanjom Simićem, kome na jesen planira da izgovori sudbonosno „da”, a par će biti srećan i ako se uskoro ostvari u ulozi roditelja.

Kada smo je tokom poslednjeg razgovora pitali kada planira da stane na „ludi kamen”, voditeljka jutarnje emisije „Beograde dobro jutro" na Studiju B Adriana Čortan (37) rekla nam je: - Kada do toga dođe, bićete obavešteni.

Međutim, prosidba kojom ju je dugogodišnji partner Nemanja Simić iznenadio ostala je u tajnosti. Povedena svojim najlepšim osećanjima, Adriana se poverila samo najbližim prijateljima i odlučila da do momenta dok i zvanično ne postane gospođa Simić ne otkriva svoj status. Ipak, nekoliko njenih prijatelja nije se složilo sa njom, već su smatrali da bi njena veridba trebalo da bude i javno objavljena. Zato su joj tokom zimovanja na Kopaoniku sa verenikom priredili malo iznenađenje.

Bili smo gosti na Džibonijevom koncertu, koji je pored toga što je izvrstan pevač, i veliki šaljivdžija i performer. Opšte je poznato da svojim pesmama voli da spaja zaljubljene, te tako uvek zamoli dvoje da se popnu sa njim na binu. U tom momentu naši prijatelji pokazali su na nas i zamolili nas da mi budemo taj par. Nemanja je na Džibonijev nagovor kleknuo kao da me prosi dok sam ja igrala oko njega. Bilo je mnogo zabavno. Sve to snimila je naša prijateljica, pevačica Tijana Dapčević, i objavila na svom „Instagram” profilu sa informacijom da smo vereni. Međutim, moram da kažem da tu nije bilo nikave veridbe, ona se dogodila u januaru, na petu godišnjicu naše veze – otkriva Adriana, i dodaje da joj je posle gužve koja je nakon te objave nastupila ipak drago što je svoju pravu prosidbu sačuvala od očiju javnosti.

Naša veridba bila je intimna, romantična i nekako očekivano-neočekivana. Kada to kažem, mislim na činjenicu da Nemanja i ja već tri godine živimo zajedno i mada nikada nismo pravili nikakve konkretne planove, već smo na tu temu mnogo puta razgovarali. Međutim, kada je došao taj trenutak, stvarno sam bila iznenađenja i veoma srećna – priča voditeljka, koja je bez mnogo razmišljanja svom dečku rekla „da”. Međutim, kaže i da joj reči "ostariti s nekim" zvuče konačno.

Smatram da u vremenu u kojem živimo ne postoji garancija ni za šta, tako da o tome ne razmišljam mnogo. Bitno mi je da se za sve ovo vreme koliko smo Nemanja i ja zajedno osećam emotivno ispunjeno, zadovoljno i srećno. I upravo je to ono što me je navelo da mu kažem "da" i zakoračim u novu fazu našeg odnosa.

Planove za svadbu lepa voditeljka još ne pravi, ali sa izabranikom se složila da na jesen organizuju venčanje. Zasad nisu odredili ni datum, pa nisu počeli da razmišljaju ni o drugim detaljima.

Kao i sve do sada, i detalje oko venčanja iskreiraćemo zajedno. Ono što želimo jeste da našu sreću podelimo sa porodicom i prijateljima, pa ćemo svakako organizovati prikladan parti za tako važan datum. Gledaćemo da ispoštujemo tradiciju, ali u meri koja oboma odgovara. Smatram da su običaji lepi, ali ništa ne mora da se radi po svaku cenu – objašnjava atraktivna brineta, a mi smo želeli da znamo da li razmišlja o venčanici.

Kako sam baveći se manekenstvom imala prilike da obučem na desetine venčanica, u velikoj sam nedoumici. Znam šta mi najbolje stoji, ali koji će to model biti, još uvek nisam sigurna. Verujem da ću spontano doneti tu odluku.

Dok konačno ne utvrdi datum venčanja i ne započne pripreme za svadbu, Adriana je preokupirana profesionalnim obavezama. Sa kolegom, glumcem Nikolom Ivačkovim, vodi jutarnji program na „Studiju B" sa ciljem da postanu jedna od najgledanijih emisija u tom terminu.

Nikola i ja smo istinski dobar tim. Imamo lepu interakciju sa gledaocima i osim što se trudimo da im pomognemo oko njihovih komunalnih problemima, pokušavamo i da ih nasmejemo – objašnjava voditeljka, koja se po komentarima gledalaca veoma lepo snašla na novom profesionalnom zadatku, a mi smo, za kraj, odlučili da je pitamo da li uskoro planira da se ostvari u ulozi majke.

Naravno da bih volela, to je i normalan sled nakon odluke da sa Nemanjom provedem život. A kada će se to dogoditi, to zna samo Bog.