Story Café

Aleksa Perović i Milica Pajčin: Luna je naš anđeo

Aleksa Perović i Milica Pajčin: Luna je naš anđeo

Mladi pevač Aleksa Perović i “YouTube” zvezda Milica Pajčin dobili su nedavno ćerku koja je njihove živote obojila novim bojama, pa ponosni roditelji uživaju u svakom novom trenutku sa svojom mezimicom

Pobednik takmičenja “Zvezde Granda” Aleksa Perović (22) i njegova partnerka, Jutjub zvezda Milica Pajčin (22), nedavno su postali roditelji devojčice Lune. Ponosna mama, koja je među mlađom publikom poznata kao Leni i deo je kanala Yasserstain, svoju devojčicu donela je na svet u novosadskoj Klinici za ginekologiju i akušerstvo Betanija.

– Porodila sam se prirodnim putem, a kako je bebi tokom porođaja srce lupalo nešto jače, nisam smela da primim epiduralnu, već samo vensku anesteziju. Sve je proteklo u najboljem redu, a osećaj zbunjenosti i ljubavi koji sam imala kada sam je uzela u naručje, rečima ne mogu da opišem – počinje priču Milica dok nam je Aleksa otkrio kako je izgledao njegov prvi susret sa ćerkom:

– Kada ju je babica iznela iz sale i kada sam je ugledao, činilo mi se da je lutka jer je toliko bila mala. Međutim, kada sam video da se pomera, samo sam izgovorio: “Gospode, pa ovo je živo biće”, na šta se babica znalački nasmejala.

Iako su razmišljali o tome da i Aleksa prisustvuje porođaju, par je odlučio da ipak Milica bude sama u sali.

– Pre svega, u porodilištu u Novom Sadu ne postoji ta opcija, tako da je to bio glavni razlog. Aleksa će vam sigurno reći da se plašio da tokom porođaja neće biti dovoljno hrabar, ali ja sam sigurna da bi njegovo prisusutvo bilo od velike koristi – iskrena je simpatična plavuša, a njen partner potvrđuje njenu priču:

– Zaista sam se plašio da ću biti poput novopečenih tata u američkim filmovima koji padaju u nesvest dok im se supruga porađa, tako da je ovako možda bolje.

Nakon što su Milica i Luna stigle kući, mladi roditelji za kratko vreme savladali su sve neophodne veštine potrebne za brigu o bebi zbog čega često dobijaju pohvale od patronažne sestre.

– Pre svega, Luna je veoma mirna i dobra beba, tako da nam ne zadaje nikakve muke. Zajedno radimo sve poslove, i mada sam mislio da se neću na samom početku snaći tako dobro kao Milica, realnost me je demantovala – iskren je Perović, a Milica dodaje:

– Aleksa je često veštiji od mene i jedina razlika među nama jeste u tome što ja dojim bebu. Ponekad čak imam osećaj da je on mama, a ja tata. U svakom slučaju, oboje uživamo s ćerkicom i maksimalno smo joj posvećeni jer smo tokom moje trudnoće dobili najlepši savet da je što više mazimo, grlimo i ljubimo jer deca brzo rastu – zaključuje Milica.