Story Café

Emina Jahović: Ne razmišljam o novom partneru

Emina Jahović: Ne razmišljam o novom partneru

Pop zvezda Emina Jahović nedavno je otkrila zbog čega se rastala od supruga Mustafe Sandala, da će uprkos razvodu ostati da živi sa sinovima u Instanbulu i kako je ponosna na sebe što ima hrabrosti za još jedan životni početak...

Razvod pevačice Emine Jahović (36) i turske pop zvezde Mustafe Sandala (48) više od dva meseca jedna je od glavnih medijskih tema, a dok su jedni krivicu za krah ljubavi pripisivali lepoj brineti, drugi su smatrali da je njen bivši suprug više doprineo ovakvom razvoju događaja. U želji da stane na kraj javnim debatama o tome zbog čega se ugasila njena ljubav, zanosna Novopazarka nedavno je za emisiju “Ekskluzivno” na TV Pink otkrila istinu o svom razvodu.

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on May 13, 2018 at 7:13am PDT

– Mustafa i ja nismo imali krize, nikada se nismo svađali, jednostavno, ugasila se naša sveća. Ovo nije lak životni period, ali navikla sam na to da za sve u životu moram više da se potrudim. U poslednje vreme mnogo sam se istrošila i privatno, i profesionalno, ali ponosna sam što sam imala hrabrosti i nekako skupila snagu da se sve ovo završi – rekla je Emina i dodala:

– Naš brak ne funkcioniše već godinu i po dana. Ne smatram da se naša porodica raspala, jer ja ću Mustafi uvek biti prijatelj. Pre svega, on je veoma dobar čovek. Jedna starija gospođa davno mi je rekla da ne treba birati za muža onog čoveka za koga ćeš se samo udati već od koga ćeš jednog dana moći i da se razvedeš – rekla je pevačica koja ne živi sa suprugom poslednjih deset meseci.

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Apr 30, 2018 at 11:39am PDT

Priče o krizi u braku između Jahovićeve i turskog muzičara počele su da kruže još početkom godine, a njih dvoje su na Dan zaljubljenih i zvanično potvrdili da su se nakon deset godina razišli i to na svojim profilima na “Instagramu”. To je pokrenulo lavinu tračeva u kojima je Emina najpre okarakterisana kao rasipnica koja je nemilosrdno trošila novac svog muža, a potom joj je pripisana i etiketa nevernice koja se u Beogradu tajno sastaje sa biznismenom Markom Miškovićem.

– To je apsolutna neistina jer ja tog čoveka nisam videla više od deset godina. Mediji su pisali o tome u trenutku kada su mi se dešavale vrlo turbulentne stvari. Svako od nas ima svoj život i ni meni ni njemu nije u interesu da se tako nešto piše. Nemam šta da kažem na tu temu, osim da je potpuna izmišljotina.

Nakon razvoda, popularna pevačica tvrdi da ne razmišlja o novom emotivnom partneru, a svoju pažnju usmerila je na sinove Jamana (10) i Javuza (6) i na posao. Iako je početkom godine objavila album “Dalje” koji je publika lepo prihvatila, uskoro će predstaviti još jedan novi singl. I dok je njen posao i dalje uglavnom vezan za Srbiju, pevačica ne planira da napusti Istanbul.

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Apr 20, 2018 at 3:27am PDT

– Ostajem da živim u Turskoj zbog dece i njihovog školovanja. Dolaziću često u Srbiju, kao što sam to činila i prethodnih deset godina i tu se ništa neće promeniti – rekla je lepa brineta i dodala:

– O novom partneru ne razmišljam u ovom trenutku.