Story Café

Viktor Troicki: Roditeljstvo je najlepši osećaj

Viktor Troicki: Roditeljstvo je najlepši osećaj

Poznati teniser Viktor Troicki nedavno je posetio Beograd gde je uživao u zajedničkom vremenu provedenom sa suprugom Aleksandrom i naslednicom Irinom kojoj će sledećeg meseca organizovati veliku proslavu prvog rođendana...

Naš uspešni teniser Viktor Troicki (32) nedavno je nakratko boravio u Beogradu, odakle je otputovao na turnir u Istanbulu gde je stigao do osmine finala. Boravak u rodnom gradu iskoristio je kako bi bio sa suprugom Aleksandrom i njihovom desetomesečnom ćerkom Irinom, koje su mu najveći životni oslonac. Srećna porodica uživala je u zajedničkim trenucima, a Viktor nam je otkrio koliko se njegov život promenio od kada je postao otac.

– Prošle godine postao sam otac i to je zaista prelep osećaj. Roditeljstvo me je značajno promenilo. Ne vrti se više sve oko mene i mog tenisa, nego oko ćerke. Supruga Aleksandra zadužena je za brigu o bebi, uz babinu pomoć, naravno. I ja pomognem kad god sam tu, sve umem da radim i nije mi teško – rekao je ponosni sportista.

Trenutno 65. teniser na ATP listi oženio se pre godinu i po dana dugogodišnjom devojkom, manekenkom Aleksandrom, s kojom je u junu prošle godine dobio ćerku. Roditelji su odlučili da devojčici daju ime po Viktorovoj baki jer je ona obeležila njegovo detinjstvo. Iako naš uspešni sportista nije zadovoljan svojom trenutnom igrom, nakon suzpenzije 2013. godine ostvario je odlične rezultate, a siguran je u to da će uskoro ponovo biti u najboljoj formi.

– Nisam zadovoljan kako sam započeo sezonu, ali mislim da se polako vraćam u formu. Mnogi igrači imali su padove tokom karijere, to se sada dešava i meni, ali osećam da ću uskoro biti onaj stari Viktor – iskren je Troicki koji je ovom prilikom prokomentarisao i poslednji poraz Novaka Đokovića u Barseloni od Martina Kližana u drugom kolu.

– Nisam gledao meč i ne znam šta se dešavalo. Činjenica je da mu nije išlo čim je izgubio. Nadam se da će se Novak uskoro vratiti u formu – tvrdi Viktor.

Osim toga što je posvećen tenisu, poznati sportista polako priprema i proslavu prvog rođendana ćerke Irine kada će imati priliku da ugosti i mnoge svoje kolege. Iako njegova naslednica i supruga žive u Beogradu, već su počele da ga prate na turnirima, što njemu mnogo znači.