Story Café

Zorana je ukrala njegovo srce, a sada nam otkriva i KADA će stati na LUDI KAMEN!

Zorana je ukrala njegovo srce, a sada nam otkriva i KADA će stati na LUDI KAMEN!

Harizmatični pevač Saša Kovačević otkriva da će u avgustu otvoriti restoran kada će i promovisati svoje nove dve pesme, kao i da je njegova veza sa Zoranom Tasovac bolja od svih prethodnih...

Poznati pevač Saša Kovačević (32) javnosti je pre izvesnog vremena predstavio svoju partnerku, misicu Zoranu Tasovac (29). Zemunac koji je nedavno objavio singl "Jedra", otkrio nam je svoje poslovne i privatne planove, novitete u životu, kao i šta okupira njegove misli ovih dana.

– Iako sam nedavno objavio singl, koji već sada beleži milionski preglede na "Youtubeu", uveliko radim na novim pesmama. Odlučio sam da publiku obradujem još dvema numerama, od kojih će jedna svetlost dana ugledati već u avgustu. U istom mesecu očekuje me i otvaranje restorana, čiju adaptaciju polako privodim kraju. Rastrzan sam na nekoliko strana, ali ne žalim se, jer verujem da će finalni proizvod opravdati sva moja zalaganja – otkrio nam je pevač na promociji njegove koleginice i bliske prijateljice Milice Todorović. Mi smo ga pitali kako se odlučio da pored muzičke karijere uplovi i u ugostiteljske vode.

– Godinama sam s dragim prijateljem pregovarao o ovoj ideji, međutim, kada su su se stvorili uslovi da to učinim samostalno, nisam želeo da propustim priliku. Nikada me vođenje restorana nije zanimalo, ali planiram da angažujem tim profesionalaca koji će biti zadužen za to – kaže atraktivni Beograđanin.

Slavni muzičar ističe da, kao na sve što je do sada radio, na otvaranje svog restorana gleda kao na porodični posao u kojem će veliki udeo imati njegov otac Dragan i brat, muzički producent Rade, koji je javnosti poznat i po vezi koju je u prošlosti imao s Milicom Todorović.

– Volim kada je porodica uključena u moja angažovanja, tada osećam da sam na pravom putu. Dobro je poznato da moj otac od samog početka brine o mojoj karijeri, dok mi brat pomaže sa producentske strane. Doduše, njega adaptacija i pripreme oko restorana mnogo ne zanimaju. Nedavno sam shvatio i da moj otac nije više u godinama kada bi trebalo da ga opterećujem obavezama i problemima. Zato sam poslednjih meseci pregovore oko adaptacije preuzeo na sebe, što je rezultiralo nespavanjem i konstantnim umorom. Smatram da mi je sa 32 godine sada najturbulentniji period u životu. Ali moram da se izborim sa ciljevima koje sam sebi zacrtao – odlučan je Saša u svojim stremljeninjima i ambicijama.

Restoran koji će pevačka zvezda nazvati "Ritual" nalazi se na Novom Beogradu, blizu zgrade u kojoj Saša živi sa bratom Radetom, za koga je jako vezan.

– Osim što radimo zajedno, brat i ja smo jedan drugome najveća podrška. Ne mogu da zamislim da on nije pored mene. Čak i kada se jednoga dana odlučim da imam svoju porodicu, voleo bih da on bude u mom okruženju. Gledao bih da tada živimo u stanovima koji su jedan preko puta drugog ili u susednim zgradama.

Iako je njegov momački stan luksuzno opremljen i potpuno spreman za porodični život, poznati muzičar otkriva da on i njegova devojka Zorana još uvek ne razgovaraju o tome.

– Stalno smo zajedno, tako da se može konstatovati da već živimo skupa. Ipak, o njenom preseljenju i pravom zajedničkom životu još uvek ne razmišljamo. Polako, doći će vreme i za to, trenutno se bavimo svojim karijerama – govori Saša. Mi smo ga pitali šta to treba da se dogodi i koliko vremena je potrebno da prođe, pa da se on, koga nazivaju jednim od "najpoželjnijih neženja", odvaži i stane na "ludi kamen".

– Čekam da se dogodi pravi trenutak i ništa više.Veoma sam zaljubljen, što znači da imam najvažniji faktor za dalji korak.

Budući da njegova izabranica iz prvog braka ima trogodišnju ćerku Iskru, zamolili smo Sašu da nam objasni da li mu je ikada smetalo što ljubav svoje partnerke mora da deli sa devojčicom.

– Kada sam upoznao Zoranu, znao sam da ima dete i to mi nijednog momenta nije predstavljalo problem. Nama je zaista lepo kada smo zajedno. Ne bih da vagam, ali mi se čini da je ova veza drugačija i bolja od svake prethodne – priča Kovačević.

– Na Iskru gledam kao na svoje dete i veoma ažurno, kada me Zorana za to zamoli, utičem na njeno vaspitanje. Ipak, moram da priznam da sam slab na nju, sve joj dozvoljavam, a dete mora da zna za autoritet,