Story Café

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger: BAJKOVITA proslava DRUGE godišnjice braka

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger: BAJKOVITA proslava DRUGE godišnjice braka

Naša bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug, fudbaler Bastijan Švajnštajger, obeležili su dve godine bračnog života na nesvakidašnji način, pokazavši čitavom svetu da prava ljubav ne podrazumeva glamur, već uživanje u malim stvarima...

Svaka bajka koju ste ikada pročitali ima određena pravila – odlikuju je vitezovi, princeze, prinčevi, dvorci, vile, veštice, vatromet, cipelice ili čak kuće od marcipana. Dok ih čitaju, devojčice obično zamišljaju kako će jednog dana i same živeti svoju, a onda porastu i prilagode se fabuli kakva priliči realnom životu. Međutim, srećne su one žene koje s vremenom shvate da, premda ne žive u čarobnom dvorcu, bajka kao ideal ipak nije nedostižna. Ona ne zahteva haljinu princeze, već se dešava i dok u pocepanim farmerkama šetate dete u parku. Onaj ko bajku razlikuje od jednostavnosti i užitka u svakom trenutku, možda i nije dokučio koncept istinske sreće.

Nekadašnja proslavljena teniserka Ana Ivanović (30) i njen suprug, jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta Bastijan Švajnštajger (33), tu lekciju naučili su već od samog početka svog romantičnog odnosa. Pre dve godine njihovo venčanje odlikovao je gotovo svaki od postulata koji su propisani za bajke – odigralo se u Veneciji, propraćeno je fanfarama, konfetama, neviđenom medijskom pompom i velikim brojem zvanica. Godišnjice braka, prirodno, nisu podjednako svečane kao sklapanje, ali možda upravo zbog svega opisanog, mnogi su od njihove druge godišnjice očekivali veću proslavu od one koja se dogodila. Nemojte se prevariti, Ana i Švajni jesu proslavili svoju ljubav na najbajkovitiji način – šetajući sa sinom Lukom koga su dobili u martu ove godine. Mada su se prošle godine prilikom prve godišnjice zadesili na „mestu zločina“, u Veneciji, sada su nasmejani i srećni bili u Čikagu, gde žive poslednje dve godine. Iako su očigledno pojednostavili koncept svoje bajke, deluje da u njoj uživaju više nego ikada. Mnogo toga promenilo se otkako su u martu ove godine postali roditelji, a čini se da je pored neopisive sreće koju je Luka pričinio mami i tati, takođe još jače učvrstio njihovu ljubav.

Još detalja njihove godišnjice kao i šta je Ana to rekla na co ovaj prelep doživljaj pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 31. jula!