Story Café

Jelena Tomašević Bosiljčić: Odluka koja je PROMENILA NAŠ ŽIVOT!

Jelena Tomašević Bosiljčić: Odluka koja je PROMENILA NAŠ ŽIVOT!

Nas dvoje doneli smo odluku da verujemo jedno drugome i to je mnogo toga u našim životima učvrstilo i olakšalo...

Kada je pesma “Dobro jutro, ljubavi” prvi put emitovana, pevačica Jelena Tomašević (34) je rekla da je posvetila svom suprugu, glumcu Ivanu Bosiljčiću (39). Upravo zato smo pažnju obratili na svaki njen stih, a kad smo radili intervju s poznatom Kragujevčankom, saznali smo da je njoj najdraži ovaj deo pesme: “Dobro jutro, ljubavi, osmehom me zagrli, dok dani se broje, sve dođe na svoje, svako svoju sreću dočeka”. O pesmi, za koju je već sada jasno da će veoma dugo trajati, muzička zvezda kaže da je raduje što sve koji je čuju asocira na optimizam, ljubav i lepotu života, a onda dodaje:

– Nedostajala mi je u repertoaru baš ovakva pesma koja slavi ljubav. Snažna je, nosi divnu poruku da svako svoju sreću dočeka, samo treba biti strpljiv i verovati da sve biva onako kako je najbolje za nas.

Da li ste, budući da je pesma posvećena Ivanu, razmišljali o varijanti da vas dvoje budete “junaci spota”?

– Razmišljali smo i o tome, ali izbor je pao na moju predivnu Draganu Mićalović, koju odavno poznajem. Svojom iskrenošću i lepotom, ona je na pravi način dočarala ovu ljubavnu priču, a naš zajednički prijatelj, reditelj spota Nemanja Novaković, pristao je da bude i glumac. To sam želela zato što su mi, kada sam ih ugledala zajedno, izgledali kao prelep, prirodan par. Baš zbog njihovog spoja sve u spotu izgleda tako jednostavno i životno.

U vašoj porodici prvo je Nina dobila svoju pesmu, pa sada Ivan. Red je na vas.

Kad čovek sluša vaše pesme i čita Ivanove intervjue, pomisli da ste sinonim za romantiku. Ko je od vas dvoje, ipak, racionalniji, ko čvršće stoji na zemlji?

Odgovor na ovo pitanje kao i kompletan intervju pronađite u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 7. avgusta!