Story Café

Aca Lukas srećan posle razvoda: U Branislavi sam pronašao sve što sam u ženi tražio

Aca Lukas srećan posle razvoda: U Branislavi sam pronašao sve što sam u ženi tražio

Dok se vrata prošlosti ne zatvore i ne otvore nova, koja u život unesu lepu energiju i svetlost, treba preći dosta bolnih koraka. Folk zvezda Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas (48), imao je sreću da taj put izbegne jer je tokom poslednje etape rastanka od supruge Sonje zavoleo Branislavu, koja mu je promenila pogled na neprijatnu realnost.

– To je samo znak da me onaj odozgo voli, kada mi je poslao takvu ženu u ovom trenutku – naglašava pevač koji je svestan da su protekla dešavanja u njegovom intimnom životu bila javnosti zanimljivija od dueta "Bankina", numere s Jelenom Karleušom i završetka sezone "Zvezda Granda", u kojoj je bio član žirija.

Aca na pitanja "Story-ja" odgovara u veselom tonu, gotovo bezbrižno, nikako nalik čoveku koji puni novinske stupce pričama o velikim problemima koje ima tokom rastave od supruge Sonje. Ne krije da je zaljubljenost u Branislavu jača od muka s kojima se nosi jer je, kako kaže, psihički veoma jak.

Aco, ne znamo kako da počnemo ovaj razgovor drugačije nego pitanjem šta se desilo s vašim i Sonjinim brakom?

– Sve mi ovo mučno izgleda pa sam rešio da se ovako oglasim. Ne bih nikome da se pravdam, već želim da kažem ono što mi je na srcu. Moja zajednica sa Sonjom već više od godinu dana nije funkcionisala, što ne znači da je iko kriv, već da je došlo do emotivne praznine. To više nije bio brak, osećanja su se ugasila. Dogovorili smo se da se rastanemo, ali bilo je turbulencija, ne zbog mene i nje, nego zbog činjenice da oboje treba da izdržimo pritisak raznoraznih savetnika. Ja sam izdržao, ona malo manje. Desile su se stvari koje nisu bile lepe ni poželjne za sve ono što smo prošli u našem zajedničkom životu. Emotivni rastanak već se dogodio, kao i sudski razvod. Da je valjalo, ne bi bilo tako.

Da li je istina da se vaša nova devojka Branislava razvela zbog vas?

– Nije se razišla s mužem zbog mene, jer je već bila u istoj situaciji kao ja i pre dva meseca pokrenula je razvod.

Koliko dugo se vas dvoje poznajete?

– Vrlo kratko, mesec dana. Sretali smo se i ranije, ali bili smo u našim brakovima i ništa se nije dešavalo. Čim smo bili emotivno prazni i gotovi s prethodnim emotivnim životima, desila se ljubav.

Ostatak intrigantnog intervjua pronađite u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 11.jula!

Autor: Nadežda Jokić Đuričić
Foto: Petar Đorđević

Komentari (0)

Loading