Story Café

Aleksandra Prijović: Trudnoća je promenila sve

Aleksandra Prijović: Trudnoća je promenila sve

Kada se 21. juna udala za Filipa Živojinovića (34), pevačica Aleksandra Prijović (22) nije krila da je njihov prvi naredni korak proširenje tek stvorene porodice, a nepunih mesec dana nakon što su sklopili brak saznali su da će im se planovi uskoro ostvariti. Iako su želeli da vest o trudnoći mlade folk zvezde bar u početku zadrže samo za sebe, mediji su nedavno objavili da je ona u drugom stanju i da će se u domu bračnog para već početkom sledeće godine čuti plač bebe. Otkako su saznali da će postati roditelji, poznati supružnici postali su nerazdvojni, pa Filip često prati suprugu na nastupima, što do sada gotovo nikada nije radio. Poznata kao veliki profesionalac, Aleksandra zbog blagoslovenog stanja nije želela da otkaže mesecima unapred zakazane nastupe te ovog leta vredno radi i druži se s publikom nekoliko puta nedeljno. Lepa pevačica odlično podnosi prve nedelje trudnoće koje su većini budućih majki najteže, prvenstveno zbog čestih jutarnjih mučnina, a kako je poslednjih dana često bila na meti paparaca tokom boravka u Crnoj Gori, sudeći po fotografijama, drugo stanje joj izuzetno prija. Najlepše dane svog života provodi bezbrižno u zagrljaju svog supruga, a po njenom izgledu retko ko bi mogao da nasluti da će kroz nekoliko meseci postati majka.

– Moja mama bila je mlada kada me je rodila i ja sam srećna zbog toga jer danas imamo odnos kao da smo najbolje drugarice. Volela bih da se i sama uskoro ostvarim kao majka kako bih sa svojom decom imala takvu bliskost – rekla nam je Aleksandra u jednom intervjuu.

Filipa i Aleksandra polako prave planove o tome kako će izgledati njihov život nakon rođenja deteta i saglasni su u tome da ih očekuju mnogobrojne promene.

Šta je još Aleksandra pričala o majčinstvu, Filipu i planovima pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 14. avgusta.