Story Café

Aleksandra Prijović: Moja ljubav prema Filipu je svakim danom sve jača

Aleksandra Prijović: Moja ljubav prema Filipu je svakim danom sve jača

U jeku uspešne letnje turneje, pevačica Aleksandra Prijović saznala je da je u blagoslovenom stanju, a iako zbog toga nije želela da odlaže nastupe, sa suprugom Filipom Živojinovićem pravi planove za novo životno poglavlje koje će nastupiti nakon rođenja deteta

Kada se 21. juna udala za Filipa Živojinovića (34), pevačica Aleksandra Prijović (22) nije krila da je njihov prvi naredni korak proširenje tek stvorene porodice, a nepunih mesec dana nakon što su sklopili brak saznali su da će im se planovi uskoro ostvariti. Iako su želeli da vest o trudnoći mlade folk zvezde bar u početku zadrže samo za sebe, mediji su nedavno objavili da je ona u drugom stanju i da će se u domu bračnog para već početkom sledeće godine čuti plač bebe. Otkako su saznali da će postati roditelji, poznati supružnici postali su nerazdvojni, pa Filip često prati suprugu na nastupima, što do sada gotovo nikada nije radio. Poznata kao veliki profesionalac, Aleksandra zbog blagoslovenog stanja nije želela da otkaže mesecima unapred zakazane nastupe te ovog leta vredno radi i druži se s publikom nekoliko puta nedeljno. Lepa pevačica odlično podnosi prve nedelje trudnoće koje su većini budućih majki najteže, prvenstveno zbog čestih jutarnjih mučnina, a kako je poslednjih dana često bila na meti paparaca tokom boravka u Crnoj Gori, sudeći po fotografijama, drugo stanje joj izuzetno prija. Najlepše dane svog života provodi bezbrižno u zagrljaju svog supruga, a po njenom izgledu retko ko bi mogao da nasluti da će kroz nekoliko meseci postati majka.

Vest o prinovi nije samo neizmerno obradovala zaljubljeni bračni par, već i sve članove njihovih porodica. Upućeni u prilike u njihovom domu tvrde da Filipov otac, bivši teniser Slobodan Boba Živojinović, prednjači u slavlju zbog činjenice da će postati deda, a podjednako se raduju i njegova majka Zorica Nakić, braća i sestra, kao i Aleksandrini roditelji Borka i Nedeljko.

– Moja mama bila je mlada kada me je rodila i ja sam srećna zbog toga jer danas imamo odnos kao da smo najbolje drugarice. Volela bih da se i sama uskoro ostvarim kao majka kako bih sa svojom decom imala takvu bliskost – rekla nam je Aleksandra u jednom intervjuu.

Iako ne krije da je presrećna što će joj se početkom sledeće godine ispuniti velika želja, pevačica za sada nije spremna da govori o trudnoći jer smatra da je još rano, ali je zato njen suprug potvrdio medijima srećnu vest. Supružnici polako prave planove o tome kako će izgledati njihov život nakon rođenja deteta i saglasni su u tome da ih očekuju mnogobrojne promene. Pre svega, njihova odluka da na jesen otputuju na medeni mesec na jednu veoma atraktivnu egzotičnu destinaciju sada je pod velikim znakom pitanja i zavisiće od saveta lekara koji vode pevačicinu trudnoću jer ništa ne žele da prepuste slučaju. Pevačica i njen suprug slažu se da će im uskoro biti potreban veći životni prostor jer su i nakon sklapanja braka nastavili da stanuju u Aleksandrinom stanu na Voždovcu gde žive od početka zabavljanja.

– Sigurno ćemo u narednom periodu menjati mesto stanovanja, ali ne žurimo s tim. Kada se pojavi dobra prilika za kupovinu nove nekretnine, to ćemo i uraditi – rekla je lepa brineta za “Story” samo nekoliko nedelja pre nego što je saznala da će uskoro postati majka. Međutim, činjenica da će za koji mesec njihova porodica postati bogatija za još jednog člana ubrzala je potragu za novim domom u kome će njihovo dete imati najbolje moguće uslove za odrastanje.

Zanimljivo je da je Filip ovog leta odlučio i da pokrene onlajn školu za trudnice u okviru koje će buduće majke imati priliku da od vodećih stručnjaka u zemlji saznaju sve potrebne informacije o blagoslovenom i dobiju odgovore na pitanja koja imaju, a zaštitno lice njegovog novog projekta biće upravo supruga Aleksandra.

– Filip je veoma obrazovan, vredan i sposoban momak koji osim posla sportskog menadžera, radi na još nekoliko projekata i ima zaista odlične ideje – rekla je jednom prilikom Aleksandra za svog bračnog saputnika i dodala:

– On je veoma pažljiv, kulturan i lepo vaspitan muškarac i verujem da niko ko ga upozna ne može da ga ne voli. Moja ljubav prema njemu zato je svakim danom sve jača.

Budući roditelji potpuno su spremni za novo životno poglavlje koje će nastupiti nakon porođaja popularne pevačice i sigurni su da će im rođenje deteta dati snagu da postanu još bolji u svemu što rade. Atraktivna muzička zvezda već je nekoliko puta u svojim intervjuima naglasila da je sigurna da odsustvo sa estrade zbog majčinstva ni na koji način neće ugroziti njenu karijeru.