Story Café

Nikol Šerzinger: Na KORAK DO OLTARA!

Nikol Šerzinger: Na KORAK DO OLTARA!

Pop zvezda Nikol Šerzinger i bugarski teniser Grigor Dimitrov letovali su nedavno u Sen Tropeu gde su tokom dana uživali na jahti dok su večeri provodili u najluksuznijim restoranima, a pre odlaska na odmor uspešni sportista otkrio je da sve češće razmišlja o zasnivanju porodice...

Mondenski gradić Sen Trope omiljeno je letovalište mnogih svetskih zvezda, a bajkovito mesto na Francuskoj rivijeri ove godine posetila je i pevačica Nikol Šerzinger (40). Bivša članica grupe “Pussycat Dolls” pre dolaska na Azurnu obalu provodila se s prijateljicama na Mikonosu dok je u Sen Trope stigla u društvu emotivnog partnera, bugarskog tenisera Grigora Dimitrova (27). Zaljubljeni par je tokom ovog putovanja iznajmio jahtu kojom su svakodnevno plovili Mediteranom, a svaki put kada bi se usidrili, bili su na meti paparaca. Međutim, čini se da medijska pažnja nije mnogo smetala pevačici i šestom igraču ATP liste jer se nisu trudili da se sakriju od foto-objektiva. Naprotiv, ponašali su se potpuno opušteno i nisu krili dobro raspoloženje.

Nikol i Grigor uživali su u zajedničkim trenucima jer su zbog poslovnih obaveza često razdvojeni, te su se poput dece prskali tušem na jahti, skakali su na palubi kako bi uradili što bolje fotografije dok su nežnost pokazivali tako što su jedno drugo brisali peškirom. Dok su dane uglavnom provodili kupajući se u moru, njihove večeri bile su rezervisane za šetnje i izlaske u luksuzne restorane, pa su nekoliko puta viđeni u poznatom “Clubu 55” koji je jedno od najekskluzivnijih mesta u Sen Tropeu. Nakon odmora u Francuskoj, Nikol je otputovala u Austriju gde je imala koncert dok je Dimitrov otišao u Monte Karlo gde već godinama živi kako bi počeo da se priprema za sezonu na tvrdoj podlozi.

Inače, Šerzingerova je u vezi sa bugarskim teniserom skoro tri godine, ali o svojoj romansi ne želi da priča u intervjuima. Trinaest godina mlađi sportista osvojio je njeno srce kada je raskinula sedam godina dugu vezu sa vozačem formule 1 Luisom Hamiltonom. Šerzingerova je o svojoj ljubavi s popularnim britanskim vozačem rado govorila u javnosti, iako je njihova veza bila puna obrta i čestih raskida, da bi se definitivno razišli u februaru 2015. U to vreme već je poznavala Grigora jer su se sreli mesec dana ranije tokom Otvorenog prvenstva Australije, na kome je on učestvovao, dok je ona pratila jedan od njegovih mečeva s tribina. Ipak, mladom Bugarinu bili su potrebni meseci truda da osvoji njeno srce, pa su počeli da se zabavljaju tek krajem iste godine. Tokom prvih nekoliko meseci niko nije znao za njihovu romansu, koju je prvi otkrio britanski tabloid “The Sun”.

Zaljubljeni par već dugo više ne krije svoju ljubav te se Nikol može videti na tribinama kako prati mečeve svog dečka koji joj je krajem prošle godine javno zahvalio na podršci, kada je došao na treće mesto ATP liste, što je ujedno i njegov najbolji plasman u dosadašnjoj karijeri. Iako je i Dimitrov prethodnih godina u intervjuima izbegavao da priča o ljubavi s popularnom pevačicom, tokom nedavno održanog Vimbldona za britanski magazin “OK!” prvi put je javno govorio o emotivnoj partnerki. –

Imam veliku podršku moje devojke u onome što radim, kao što i ja nju podržavam u njenom poslu i smatram da je to jedna od najvažnijih stvari u svakoj vezi. Mnoge uspehe na terenu ne bih mogao da ostvarim bez njene pomoći – rekao je Grigor i dodao:

– Nije lako održati vezu na daljinu, a Nikol i ja često smo razvojeni jer oboje imamo uspešne karijere i pretrpane rasporede. Ali, tako je kako je. To je samo trenutna situacija koja će se u budućnosti sigurno promeniti.

Na pitanje britanskog novinara da li svoju devojku podučava tenisu i ima li talenta za beli sport, on je rekao:

– Jednom sam je samo izveo na teren i pokazao joj osnovne udarce. Mogu reći da ima “odličnu ruku”, ali i oštro oko. Ipak, kada tako malo vremena provodite s voljenom osobom, kao što je to u našem slučaju, onda želite da pametno iskoristite svaki slobodan trenutak i da se posvetite jedno drugom rasterećeni posla – rekao je perspektivni sportista ne krijući da u Šerzingerovoj vidi majku svoje dece:

– Voleo bih da se uskoro ostvarim kao otac i da doživim da igram mečeve dok me deca prate s tribina – bio je iskren Dimitrov čime je nagovestio da bi njegova ljubav s pop zvezdom uskoro mogla da bude krunisana brakom.