Story Café

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Novi život u Majamiju

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Novi život u Majamiju

U braku Aleksandre Prijović (22) i sportskog menadžera Filipa Živojinovića (33) sve je podređeno pripremama za rođenje njihovog naslednika koji će na svet doći u martu sledeće godine. Nakon što je tokom leta imala veoma uspešnu turneju, atraktivna brineta i njen suprug odlučili su da sebi priušte mali predah te su najpre otputovali na Jamajku gde su prisustvovali venčanju prijatelja, ali su odlazak iskoristili i za desetodnevni odmor na kojem su im društvo pravili Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović. Dobro raspoloženi četverac uživao je u svim pogodnostima tog karipskog ostrva, a ovaj predah ujedno je bio i svojevrsni medeni mesec za Aleksandru i Filipa.

S obzirom na to da se lepa pevačica odlično oseća u blagoslovenom stanju, po povratku u Srbiju planira da nastavi s koncertnim aktivnostima te će se družiti s publikom tokom čitavog oktobra, nakon čega će otići na zasluženo trudničko odsustvo.

Da Brena i njen suprug zaista daju vetar u leđa Filipu i Aleksandri, najbolje govori činjenica da su im kao svadbeni poklon darivali kuću u Majamiju, njihovom omiljenom gradu. Prema pisanju medija, ta nekretnina vredi skoro dva miliona evra, a Prijovićeva će upravo tamo sa suprugom provesti poslednje nedelje trudnoće jer planira da se porodi u Americi. Odluku da se njihov sin rodi "preko bare" doneli su čim su saznali da će postati roditelji.

Više o planovima Aleksandre i Filipa potražite u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 25. septembra.