Story Café

Ekskluzivno za "Story" Nataša Bekvalac: NEMAM VREMENA DA TUGUJEM!

Ekskluzivno za "Story" Nataša Bekvalac: NEMAM VREMENA DA TUGUJEM!

Posle traumatičnog iskustva, kada je doživela nasilje od supruga Luke Lazukića, muzička zvezda Nataša Bekvalac u emotivnoj ispovesti otkriva o čemu mašta dok i dalje veruje u ljubav, da prezire kukavice i ljude bez petlje i zbog čega bi zahvalila onima koji su joj učinili zlo...

Muzičku zvezdu Natašu Bekvalac (38) ljudi mogu da vole ili ne vole, da cene njen rad ili ne, ali niko nikad nije mogao da u pitanje dovede dve stvari – da odično izgleda i da ima hrabrosti da živi onako kako hoće. Kad se zaljubljivala, činila je to bez zadrške, ne hajući za komentare. Kad je želela da se uda, udavala se, ne osvrćući se na one koji su radije brojali njene brakove nego što su razmišljali o svojim emocijama. Kad bi shvatila da je ljubav završena, odlazila je iz tih priča, ne strepeći od komentara koji će uslediti. Danas, s veoma traumatičnim iskustvom iza sebe, okreće novi list. Nakon proslave svog trideset osmog rođendana, objaviće pesmu “Mala plava”, za koju kaže da je, u muzičkom smislu, njen izlazak iz zone komfora.

S kakvim osećanjima slavite ovaj rođendan?

– Sa uzbuđenjem deteta, jer volim i slavlja i život. Sa trideset osam godina imam dve ćerke, dvadeset godina uspešne karijere, mnogo inspiracije, divne prijatelje i saradnike i osećam se veoma poletno i mlado.

Šta želite, o čemu maštate?

– Svi moji dani prepuni su maštanja, zbog čega često ne znam da odvojim realnost. I kad se snovi ostvare i kad se to ne desi, srećna sam žena.

Svi bar ponekad „popričamo sa sobom“, razmislimo gde smo pogrešili ili zaključimo da smo povukli prave poteze. Da li ste, generalno, samokritični?

– Izuzetno, nekada i preterujem. Ipak, najvažnije mi je da oko sebe, i privatno i poslovno, uvek imam ljude koje volim, kojima verujem i za koje znam da će me kada poletim, grubo spustiti na zemlju, baš kao što će me podići kada pokleknem.

Kome biste, za gestove učinjene prethodnih nekoliko meseci, rekli – hvala ti do neba?

Odgovor na ovo pitanje kao i celokupan intervju pročitajte u najnovijem broju magazina "Story" koji je u prodaji do 01. oktobra!