Story Café

Rajski pogled s Holivud hilsa: Zavirite u LUKSUZNU VILU lepotice sa Barbadosa koja JE OPLJAČKANA (foto)

Rajski pogled s Holivud hilsa: Zavirite u LUKSUZNU VILU lepotice sa Barbadosa koja JE OPLJAČKANA (foto)

Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, Rijana, pre tačno godinu dana kupila je moderno opremljenu nekretninu u Los Anđelesu, koja je u potpunosti odgovara njenim potrebama, te danas tamo najradije provodi slobodno vreme, a društvo joj često pravi i njen emotivni parner, milijarder iz Saudijske Arabije Jaman Hasan

Pop zvezda Rijana (30) pre tačno godinu dana proširila je svoje carstvo nekretnina za još jednu vilu koja se nalazi na Holivud Hilsu. Moderno zdanje, čija je izgradnja završena 2015. godine, danas predstavlja losanđelesku rezidenciju pevačice poreklom s Barbadosa za koju je izdvojila 6,8 miliona dolara. Iako je reč o veoma luksuznoj nekretnini, zanimljivo je da je to najjeftiniji posed koji je u vlasništvu tamnopute pop ikone. Naime, Rijana u vlasništvu ima još jednu kuću u Kaliforniji za koju je 2012. godine izdvojila 12 miliona dolara, dve godine kasnije kupila je penthaus u Njujorku vredan 14 miliona dolara, dok je u rodnom Barbadosu 2013. obezbedila sebi kuću na plaži, što ju je koštalo čak 22 miliona dolara.

Ipak, slavna Riri poslednjih dvanaest meseci najradije boravi u svom najnovijem domu, koji je uređen tako da u potpunosti odgovara njenim potrebama i načinu života. Kuća, koja se prostire na više od 650 metara kvadratnih metara, ima tri velike spavaće sobe za goste i jednu glavnu, koja je namenjena pevačici. Rijana ima na raspolaganju i salu za bilijar, kućni bioskop, čak devet kupatila i savremeno opremljenu teretanu. Poseban šarm ovoj nekretnini daje impresivan pogled na zalazak sunca u Los Anđelesu, koji se može posmatrati iz gotovo svakog ugla ove kuće. Pored glavne kuće, na imanju se nalazi i pomoćna zgrada, a luksuzno opremljeno dvorište sadrži bazen i svojevrsnu trpezariju na otvorenom.

Prilikom odabira rezidencije muzička zvezda vodila je računa prvenstveno o svojoj bezbednosti, pa su prilazi njenom imanju dobro obezbeđeni, te je praktično nemoguće da joj u posetu dođe neželjeni gost. Deo prostranog dvorišta adaptiran je u parking jer pevačica poseduje i impresivnu kolekciju automobila. Posebno mesto zauzima vrt sa kog se proteže prelep pogled.

Centralno mesto na donjoj etaži savremeno opremljene rezidencije zauzimaju dnevni boravak i kuhinja opremljena najmodernijim aparatima.

– Volim da kuvam. Moja specijalnost su morski plodovi, ali umem da napravim i najbolesniji sendvič na svetu – rekla je jednom prilikom Rijana, pa nas ne čudi što u njenom domu kuhinja zauzima značajno mesto.

Kada poželi da okupi prijatelje na ručak ili večeru, zvezda sa Barbadosa može ih ugostiti u jednoj od dve trpezarije u kući ili na mestu za ručavanje koje je u dvorištu. Da često ima posete dragih ljudi, najbolje govori činjenica da pored tri spavaće sobe za goste ima i apartman namenjen posetiocima u prizemlju kuće.

Osim članova familije, za koju je mnogo vezana, sa pop zvezdom u njenom domu najčešće boravi milijarder iz Saudijske Arabije Jaman Hasan (30), sa kojim je u vezi od 2016. godine. Iako su već dugo zajedno, ona je tek u junskom izdanju magazina Vogue, čiju je naslovnicu krasila prvi put, govorila o njihovom odnosu.

– Nekada sam se osećala krivom kada trošim slobodno vreme na muškarce, ali nikada do sada nisam srela nekog ko je vredan toga – kratko je prokomentarisala svoj trenutni ljubavni status.

Ona se istom prilikom osvrnula i na svoj pređašnji ljubavni život i vezu sa reperom Drejkom.

– Nismo ostali prijatelji posle raskida, ali nismo ni neprijatelji. Sve što se dešavalo među nama ostalo je u prošlosti – rekla je ona.

Pre nego što je upoznala sadašnjeg partnera, lepotica s Barbadosa imala je prilično buran ljubavni život, koji je pre svega obeležila njena veza sa godinu dana mlađim kolegom Krisom Braunom. Svi dobro pamte njene fotografije sa modricama koje joj je naneo reper nakon dodele Gremi nagrada 2009. godine, ali njih dvoje su godinama kasnije obnavljali i raskidali vezu.

– Nasilje nije nešto što bi trebalo da guramo pod tepih, tako da ne mogu da se pretvaram da se to nije dogodilo ili da mislim kako to nije ništa ozbiljno. Ali u mom slučaju, kao i svakoga ko je žrtva ovakvog zlostavljanja, okolina ne želi to da pamti. Niko neće da prizna da se to dogodilo – objasnila je Rijana, navodeći da svako pominjanje tog slučaja u društvu izaziva negativne reakcije.

Priznala je kako je posle izvesnog vremena poželela da se vrati u Krisov život jer je verovala da ona pozitivno utiče na njega i da može da ga spase.

– Posle nekog vremena u toj situaciji shvatite da ste vi zapravo neprijatelj. Želite najbolje za tu osobu, ali samo je podsećate na njen neuspeh, na loše trenutke u njenom životu. Čak i ako ste voljni da tolerišete sve to, drugi će misliti loše o vama jer znaju da ne zaslužujete ono što vam ta osoba daje. A ako na kraju sve istrpite, možda prihvatate da ste sami krivi za ono što vam se desilo. Konačno sam sebi rekla: Ne, ne, bila sam glupa što sam mislila da sam za ovako nešto – rekla je ona nakon definitivnog prekida sa Krisom.

Ona je kratko bila i u vezi sa bejzbol igračem Metom Kempom, ali sve do poznanstva sa Hasanom nijedan muškarac nije uspevao da na duže privuče njenu pažnju.

– Muškarci su kao lovci. Zato je potrebno uvek da ih držite u neizvesnosti. U suštini, i ja sam takva. Partneri mi brzo dosade – priznala je ona jednom prilikom.

Čini se da Hasan ipak nije jedan od onih koji su joj brzo dosadili. Iako su se u medijima često pojavljivale priče o navodnim raskidima, činjenica je da njihova veza traje već dve godine. S druge strane, pozivajući se na proverene izvore, američka štampa često piše i o tome da Rijana sve više razmišlja o udaji. Pevačica je u februaru ove godine proslavila trideseti rođendan i smatra da je dovoljno zrela da se ostvari u ulozi majke, a u prilog tome ide i činjenica da su njene poslovne aktivnosti u poslednje vreme uglavnom posvećene razvijanju njenog beauty brenda “Fenty”, dok joj muzička karijera nije više na prvom mestu.