Story Café

Jana Milić i Zoran Pajić: NAŠA LJUBAV RUŠI SVE PREPREKE

Jana Milić i Zoran Pajić: NAŠA LJUBAV RUŠI SVE PREPREKE

Trenutno najpopularniji televizijski par Jana Milić (36) i Zoran Pajić (37) još pre godinu dana osvojio je publiku širom Srbije kao Marina i Nikola u seriji “Istine i laži”. Romantične i intrigantne situacije kroz koje prolaze u TV sagi na “Prvoj” televiziji svakog radnog dana pažljivo prati nekoliko miliona gledalaca, koji svim srcem navijaju za njihovu ljubav.

Posle uspešne prve sezone, poznati glumci nastavili su punom parom da snimaju i drugu sezonu, u kojoj obećavaju niz zanimljivih obrta, a ovaj projekat promenio je njihovu svakodnevicu iz korena.

Dok gledaoci uživaju u zapletima serije, glavni junaci svakodnevno snimaju i po dvanaest sati, ali sa osmehom na licu priznaju da dobre energije i zabavne atmosfere nikada ne manjka na setu, te im višečasovni rad predstavlja pravo uživanje.

Zajednički prijekat zbližio ih je mnogo više nego što su očekivali, pa sada ne mogu jedno bez drugog. Štaviše, oni su sigurni da će njihovo prijateljstvo trajati zauvek.

Koliko ste se nakon godinu dana zajedničkog rada zbližili? Jeste li postali dobri prijatelji?

Jana: Jesmo. Neki ljudi kažu da je to normalno jer po ceo dan snimamo zajedno. Snimala sam ja i s drugima, ali Zoran je stvarno čovek ogromnog srca, izuzetno ga cenim i poštujem. Talentovan je, voli svoj posao i slažemo se sjajno. Postali smo bliski, dobar smo tandem.

Zoran: Janu sam upoznao na ovom projektu, a imam utisak kao da je poznajem ceo život. Za ovih godinu i po dana, koliko se znamo, mogu slobodno da kažem kako sam stekao prijatelja kome mogu da verujem. Delimo iste životne vrednosti i poglede na svet, cenimo dobrotu i plemenitost kod ljudi. Između nas postoji veliko poštovanje, privrženost i razumevanje.

Za seriju kao što je ova najvažnije je da partneri, žargonski rečeno kliknu, jeste li vas dvoje od početka dobro funkcionisali?

Odgovor na ovo i još mnoga pitanja vezana za naš najpopularniji televizijski par pronaći ćete u novom broju magazaina "Story" koji je u prodaji do 09. oktobra