Story Café

Goca Tržan: Odlazimo kod psihoanalitičara!

Goca Tržan: Odlazimo kod psihoanalitičara!

Šarmantna pevačica Goca Tržan nedavno je sa suprugom, bivšim bubnjarem Rašom Novakovićem proslavila godišnjicu braka i otkrila tajnu njihovog savršenog emotivnog odnosa, zašto ide kod psihoanalitičara kao i šta svom izabraniku nikada ne bi zaboravila...

Pop pevačica Goca Tržan (44) i njen četrnaest godina mlađi suprug, muzičar Radomir Raša Novaković krajem proteklog meseca obeležili su treću godišnjicu braka. Budući da su u avgustu  ostali bez svog venčanog kuma Maria Trtića, koji je tragično nastradao u porodičnom domu, nisu imali želju da tom datumu pridaju poseban značaj. Tokom popodnevnih časova prisustvovali su venčanju kolege Lukijana Ivanovića, dok su jutarnje sate proveli sa ćerkom Lenom (11) prelistavajući stare fotografije i prisećajući divnih momenata sa svadbenog veselja koje su pre tri godine imali.

- Dan našeg venčanja protekao je vrlo zanimljivo. Sa nastupa koji smo održali noć pred svadbu vratili smo se tek u sedam ujutru, što znači da smo imali svega par sati da nadoknadimo energiju i san. Kada smo tako umorni i nenaspavani poželeli da se istuširamo shvatili smo da je u stanu nema vode, te smo osnovnu higijenu morali da obavimo u hotelu, gde smo organizovali veselje. Međutim, vrhunac svega bio je kada je Radomir konstatovao da je zaboravio da ponese burme, te je morao da se vraća kući po njih – kroz smeh prepričava zanimljivosti sa svog venčanja Goca i ističe da je osim tih par pehova sve ostalo proteklo u najbojem redu.

- Svi su se divno proveli tog dana a ja sam poželela da me suprug još jednom zaprosi, pa da organizujemo sličnu proslavu na kojoj ćemo po drugi put razmeniti bračne zavete. Dogovor je da to učinimo na dan naše pete godišnjice.

Ceremonija na kojoj će se jedno drugome ponovo obećati na večnu ljubav nije nešto što je uobičajeno na ovim prostorima ali pop zvezda tvrdi da ni njihova veza, pa ni brak nisu takvi. Već na samom početku Raša je pokazao da je drugačiji, pažljiviji i emotivniji od većine muškaraca sa kojima je imala prilike da se susretne i naučio je da bude svoja. Pored njega je spoznala šta znači prava ljubav, iskrenost ali i kako izgleda kada je obožavana...

Kompletan intervju možete pronaći u najnovijem broju magazina "Story" koji je u prodaji do 09. oktobra!