Story Café

Ana Mihajlovski: MOJE POBUNE SU ISPRAVNE

Ana Mihajlovski: MOJE POBUNE SU ISPRAVNE

Poznata voditeljka Ana Mihajlovski ove sezone postala je glavno pojačanje u popularnom takmičenju “Pinkove zvezdice”, a nama je otkrila da se mnogo promenila u prethodnim godinama i da sebe prvenstveno gleda kao majku troje dece koja joj ne dozvoljavaju da ostare

Malo ljudi zna da je Ana Mihajlovski (36) svoju prvu platu zaradila kada je imala osamnaest godina, na YU Info kanalu. Tri godine kasnije počela je da vodi „Leteći start“, emisiju koja je njoj i Milanu Kaliniću donela veliku popularnost. Posle nje je radila najaktuelnije i najgledanije svetske formate: „Jednostavan život“, „Veliki brat“, „Operacija trijumf“, „X faktor“ i „Ja imam talenat“. U više projekata nije bila samo voditeljka već i urednica i scenarista. Ovako izgleda kada se poslažu podaci, a kad Anu pitate za sažete utiske, čućete – dug put, bilo je zabavno. O “Pinkovim zvezdicama”, novoj etapi tog profesionalnog puta koja je upravo počela, kaže: “Drago mi je što sam deo projekta koji promoviše talentovane mlade ljude. Radujem se tome, a i ponovnom radu s Marijanom Mićić, s kojom imam poseban odnos”.

Kad se osvrnete, koji procenat tog “dugog puta” biste ponovili?

–  Svoje dosadašnje životno iskustvo ne bih menjala ni za jedno drugo, a verujem i da je još mnogo toga ispred mene.

Uspeli ste da se distancirate od medija, pa se o vašem životu u suštini malo zna. Sve se svodi na podatak da ste imali dva braka i da ste mama Ive (12), Zoje (8) i Petra (3). Pretpostavljam da ćete reći kako je to dovoljno.

– Trudim se da privatni život što više ostane moj. Time štitim sebe, svoju porodicu i drage ljude koji su deo naših života. Što se mene tiče, nije loše kada te mediji svedu na majku troje dece, jer ja to i jesam 365 dana u godini, po 24 sata, kao i sve druge majke u našoj zemlji. S druge strane, javna sam ličnost i očekivano je interesovanje medija za moj život. Međutim, njegov profesionalni deo je kod novinara uvek ostajao u zapećku. Retko kada sam imala prilike da odgovaram na pitanja koja su se odnosila na projekte i formate koje sam radila.

Za tih petnaest godina bili ste i omiljeno TV lice i neko čije pojedine postupke mnogi nisu razumeli. Kako ste se nosili sa svim tim situacijama?

– Sve profesionalne poteze koje sam povlačila smatram manje ili više dobrim, ali ne pogrešnim. Suština svih mojih poslovnih “pobuna” bila je ispravna, a moje procene su se na kraju ispostavile tačnim.

Šta je Ana još pričala o svom životu i imidžu u medijima pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 6. novembra!