Story Café

Ivan Ivanović: MOJA DEVOJKA je heroj!

Ivan Ivanović: MOJA DEVOJKA je heroj!

Popularni voditelj bez ustezanja za sebe tvrdi da je najbolji u svom poslu, priznaje da njegovoj emotivnoj partnerki nije lako s njim i tvrdi da mu je ćerka Staša najbolji prijatelj...

Jedno od zaštitnih lica TV Prva Ivan Ivanović (43) od 2007. godine, kada smo ga prvi put videli na ekranu, do danas prešao je put od šarmantnog, talentovanog voditelja do nekog ko bez ustezanja kaže – najbolji sam. Komentari na takve njegove izjave idu od „kakav je on car“ do „i ako si najbolji, ne moraš da se hvališ“, ali niko ne može da kaže „o čemu pričaš, kad je ova ili ona emisija gledanija ili cenjenija od tvoje“. Iako danas deluje kao oličenje samouverenosti, bazirane na svemu što je postigao proteklih godina, na opasku da u vreme kada je vodio „Keš taksi“ sigurno nije ni sanjao da će 2018. na programu biti deseta sezone "Večeri sa Ivanom Ivanovićem", odgovara:

– Ne samo u to vreme već da mi je u prvoj sezoni neko rekao da će toliko trajati – ne bih verovao. Mislim da je to zaista veliki uspeh. Tek kad je krenula ta deseta sezona, počeo sam da shvatam koliko je to velika stvar. Tokom leta bio sam u fazonu – gde je deveta tu i deseta, ali ovo je ozbiljan jubilej.

Koja je godina iz te decenije bila ključna?

Prošle godine bilo je teško, na pola sezone, zbog sto različitih razloga, ali nikad nisam pomislio da prekinem, jer da jesam, to bih i učinio. Više puta sam rekao – kad jednom siđem niz one stepenice i ništa ne osetim, to će biti poslednja epizoda.

Šta sada osećate?

Ushićenje. Dok sam na tim stepenicama, kao da neko pritisne taster i ja počinjem drugačije da gledam na svet i sve što se dešava.

Zanimljiva je vaša “teorija” da se svako od nas rađa za uspeh i za neuspeh.

Ta moja teorija stvorena je pre pet godina, a danas tvrdim da je tako. Znao sam da sam predviđen za uspeh i pre no što mi se bilo šta desilo. Najkraće rečeno, osetiš od kakvog si materijala napravljen. Kad radiš posao u kome te toliko toga šiba i svašta na tebe bacaju, a uspevaš da preživiš i još si OK, znači da imaš kvalitete koje drugi nemaju.

Vraćate li to što bacaju na vas?

Odgovor na ovo pitanje kao i celokupan intervju možete pročitati u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 13. novembra.