Story Café

EMINA JAHOVIĆ: Srećna sam u vezi sa Sadetinom

EMINA JAHOVIĆ: Srećna sam u vezi sa Sadetinom

Kad pevačica izgleda veoma atraktivno, ima hitove i piše pesme za kolege, a u privatnom životu joj se dešavaju velike promene, onda je sasvim razumljivo da je mediji prate u stopu. Naravno, govorimo o Emini Jahović (36) koja već nekoliko meseci živi pod budnim okom turskih tabloida. Bezbroj novinskih stranica i postova na portalima bilo je posvećeno najpre njenom razvodu od Mustafe Sandala, jednom od najvećih muzičkih zvezda te zemlje, a zatim i vezi sa Sadetinom Saranom, uspešnim i bogatim poslovnim čovekom. Šta je od svega što se moglo pročitati istina, a šta laž zna samo ona, pa zato i ne čudi pompa koja je pratila njen nedavni nastup u Beogradu. Bila je to prilika za nekoliko naših pitanja odnosno njenih odgovora, koji osvetljavaju suštinu dešavanja u Emininom životu.

U maju ste, pričajući o razlozima zbog kojih ste odlučili da se razvedete, između ostalog rekli: “Nisam bila srećna, a gde nema sreće svi putevi vode u bolest, depresiju, tugu… “ Da li ste sada srećni?

Emini Jahović: Moram da priznam da nisam baš najsrećnija žena na svetu, jer je 2018. jedna od najtežih godina u mom životu. Raspao mi se brak za koji sam mislila da će trajati celog života. Nisam se udala da bih se razvela. Nažalost, baš to se desilo. Niti je bilo lako, niti čovek može odmah da “promeni kožu”. Bilo je vrlo bolno, ali uspela sam na kraju da se izborim, pa sad već vidim svetlo na kraju tunela.

Da li je to svetlo nova ljubav?

E. J. : Vodim se emocijama i volim ljubav, u svakom smislu te reči. Ako me konkretno pitate za Sadetina Sarana, upoznajemo se, lepo nam je, pa ćemo videti kako će biti.

Skoro da nema teksta u kome se govori o vama i Sadetinu, a da se na naglasi da je od vas stariji osamnaest godina. Znači li to vama nešto?

E. J. : Mustafa je stariji dvanaest godina. Uvek sam bila zrela za svoje godine. Tu razliku ne smatram bitnom.

Šta je još Emina Jahović rekla o novoj ljubavi, ali i bivšem suprugu pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 20. novembra