Story Café

Mina Lazarević: NOVA LJUBAV više nije tajna

Mina Lazarević: NOVA LJUBAV više nije tajna

Prva asocijacija na ljubavni život naše poznate glumice Mine Lazarević (43) poslednjih godina nažalost je drama. Zapravo, najmanje je tu bilo ljubavi. Dok s prvim suprugom, džez muzičarom Aleksandrom, s kojim ima najstarijeg sina, jeste ostala u prijateljskim odnosima, čak su nastavili i da sarađuju, mnogo gorču pilulu progutala je u drugom bračnom pokušaju. Baletan Goran Stanić fizički je nasrnuo na Minu što je, prirodno, zauvek promenilo njihov odnos i uslovilo još jedan razvod braka za umetnicu.

Međutim, situacija se konačno promenila nabolje za harizmatičnu plavušu.

Kako saznajemo, Mina je ponovo srećna u ljubavi. Možda bi neka druga žena na njenom mestu napravila ciničan osvrt na temu romanse, ali Mina nije odustala i to joj se isplatilo. Već oko godinu dana glumica je u ljubavnoj vezi sa Zoranom Babićem, čovekom koji, za promenu, nije iz sveta pozorišta i umetnosti uopšte. Možda je taj podatak slučajnost, a možda je ovog puta Mina ciljala na drugačiji profil muškarca. Uslikani su kako zajedno šetaju jednim beogradskim tržnim centrom držeći se za ruke, a pitanje je kako za ovih godinu dana nisu i ranije zabeleženi foto-objektivima, budući da navodno vole da posećuju gradska dešavanja i lokalne restorane.

Više o novoj ljubavi Mine Lazarević i fotografiju para, potražite u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 27. novembra